Σίσσυ Χρηστίδου για Γιώργο Λιάγκα: «Μου είπε ότι έχω θέμα, και ότι τον παίζουμε στην εκπομπή γιατί...»

«Και μετά σκεφτόμουν "έτσι έχει φανεί;"»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου για Γιώργο Λιάγκα: «Μου είπε ότι έχω θέμα, και ότι τον παίζουμε στην εκπομπή γιατί...»

Στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, σήμερα Σάββατο 9/12 σχολίασαν τις δηλώσεις της Ρούλας Κορομηλά μετά την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο κέντρο του Πειραιά. Με αφορμή λοιπόν το σχόλιο της περί bullying που είχε δεχτεί, η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε μια παρατήρηση που δέχτηκε από πρόσωπο της τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα, της είπε πως έχει εμμονή με τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχει σχολιάσει στην εκπομπή δηλώσεις που έχει κάνει ο παρουσιαστής. Για παράδειγμα πρόσφατα τοποθετήθηκε για τη δήλωση που έκαμε σχετικά με τη λέξη "χοντρός" και την πολιτική ορθότητα.

Η αποκάλυψη της Χρηστίδου για τον Γιώργο Λιάγκα

Η Σίσσυ Χρηστίδου λοιπόν, ανέφερε πως δεν έχει εμμονή μαζί του, αντιθέτως της αρέσει να τον παίζουν στην εκπομπή...

«Εμένα πρόσφατα, μέσα στη βδομάδα, μου είπε κάποιος δεν θα πω ποιος άνθρωπος της δουλειάς, ότι έχω θέμα με τον Γιώργο Λιάγκα, και ότι τον παίζουμε συνέχεια στην εκπομπή. Έχει εμμονή. Λέω "Τι εννοείς, έχω θέμα; Μου αρέσει να παίζουμε θέματα που αφορούν στον Γιώργο. Τρελαίνομαι! "Δηλαδή θεωρώ ότι αν τον είχα και απέναντι, θα κάναμε και πολύ ωραία συζήτηση. Θέλω να πω απέναντί μου! Και μετά σκεφτόμουν "έτσι έχει φανεί;" Ενώ είναι ένας άνθρωπος που μου αρέσει πολύ να παίζουμε. Αισθάνομαι ότι σαν εκπομπή, μας δίνει ψωμάκι.

Έχω πάντα πολλά να πω σε αυτά που λέει. Δεν σημαίνει όμως ότι διαφωνώ μαζί του, ότι σε πολλά ζητήματα έχω εμμονή. Μου αρέσει να τα πιάνω. Την ώρα που θα δω την εκπομπή σπίτι μου, θέλω να του απαντήσω. Του λέω "Τι λες ρες Γιώργο, μισό λεπτό" Και μετά λέω "πάμε να το κάνουμε στην εκπομπή". Αυτό δεν είναι εμπάθεια, είναι αδυναμίες. Έχω αδυναμία στον Γιώργο Λιάγκα», είπε χαρακτηριστικά.