«Μπορεί να σε στιγματίσει για μια ζωή...» - Η εξομολόγηση της Ρούλας Κορομηλά για το bullying που βίωσε

«Δημιούργησε μία δυσάρεστη κατάσταση»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μπορεί να σε στιγματίσει για μια ζωή...» - Η εξομολόγηση της Ρούλας Κορομηλά για το bullying που βίωσε

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κέντρο του Πειραιά φωταγώγησε η Ρούλα Κορομηλά, φορώντας ένα συγκλονιστικά σικάτο σύνολο (δείτε φωτογραφίες). Μετά την φωταγώγηση λοιπόν, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του MEGA με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Η παρουσιάστρια που μεσουρανούσε κάποτε στην τηλεόραση, αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές εξελίξεις, ενώ μίλησε και για το bullying που έχει βιώσει από κριτικές που της έχουν ασκηθεί κατά διαστήματα.

Οι δηλώσεις της Ρούλας Κορομηλά

«Τα Χριστούγεννα νιώθω χαρμολύπη. Δεν τα έχω ζήσει χωρίς να κυλήσει ένα δάκρυ από τα μάτια μου. Είναι συγκινητικά γιατί σκέφτομαι ότι εγώ μπορεί να έχω πολλά πράγματα και κάποιοι άλλοι να μην έχουν. Συμπάσχω με όλα αυτά που βλέπω γύρω μου. Ανέκαθεν έτρεχε δάκρυ από τα μάτια μου» αποκάλυψε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά και αποκάλυψε «Η πιο τρελή τηλεοπτική πρωτοχρονιά ήταν αυτή με τον Σάκη Ρουβά στο "Μπράβο". Με είχε βάλει στο πάτωμα να κάνω αυτοσχέδιο χορευτικό. Με έβαλε να κυλιέμαι σαν βαρελάκι και μετά όταν με γύρισε ανάποδα χτύπησα το κεφάλι μου χωρίς να το καταλάβει κανείς και φώναζαν από πάνω "την σκότωσε, την σκότωσε". Είχαμε περάσει πολύ ωραία».

«Ο Μιχάλης είναι μια προσωπικότητα με πολλά αξιοθαύμαστα χαρακτηριστικά. Εντυπωσιακό είναι ότι και οι δυο έχουμε γευθεί επιτυχίες και συνυπάρχουμε γλυκά και αρμονικά με σεβασμό» δήλωσε για τον Χατζηγιάννη και την συμπαρουσίαση του στο Σπίτι με το Mega ενώ για τα σχόλια ότι βλέπουμε έναν τραγουδιστή βλέπουμε στη θέση του παρουσιαστή είπε «Και γιατί βλέπουμε άλλους στη θέση του παρουσιαστή; Η τηλεόραση χωράει όλο τον κόσμο. Γιατί “όχι” ένας τραγουδιστής και “ναι” κάποιος άλλος;».

Για το bullying που έχει υποστεί είπε: «Εξαρτάται πώς γράφεται κάτι, οι λέξεις που χρησιμοποιούνται, πόσο βαθιά σε πονάνε. Η φρασεολογία μπορεί να σε στιγματίσει για μια ζωή. μου δημιούργησε μία δυσάρεστη κατάσταση κάποιες κριτικές».