Με παγιετέ παντελόνα, γούνα και κόκκινο κραγιόν η Ρούλα Κορομηλά δίπλα στον Κιάμο - Χαμός από κομφετί και λαμπιόνια στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Πειραιά

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Λίγες ημέρες μετά την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Σύνταγμα, στο κέντρο της Αθήνας (δείτε εδώ φωτογραφίες), πραγματοποιήθηκε εκείνη στον Πειραιά. Η εκδήλωση ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου, στις 17:00 συγκεκριμένα, και εκεί βρέθηκε η Ρούλα Κορομηλά, για να παρουσιάσει το πρόγραμμα του Πάνου Κιάμου, ο οποίος διασκέδασε τους πολίτες με τα τραγούδια του.

Η παρουσιάστρια ήταν υπέρλαμπρη! Φορούσε ένα μαύρο σακάκι, παγιετέ παντελόνα και μία ολόλευκη γούνα από πάνω, που έκανε την τέλεια αντίθεση με το κατακόκκινο κραγιόν της. Η φωταγώγηση του δέντρου έγινε από τον Δήμαρχο της Πόλης, Γιάννη Μώραλη, που συνοδευόταν από την οικογένειά του.

Αξίζει να σημειωθεί πως το έλατο έχει τοποθετηθεί έξω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, έχει ύψος 16 μέτρα και έχει στολιστεί με 150.000 φωτεινά λαμπάκια. Το παρόν έδωσαν και πολλοί διάσημοι, ανάμεσα στους οποίους εντοπίστηκε η Νόνη Δούνια.

Φωτογραφίες από την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Πειραιά

Φωταγώγηση Πειραιάς Κορομηλά

Φωταγώγηση Πειραιάς Κιάμος

Φωταγώγηση Πειραιάς

Νόνη Δούνια Φωταγώγηση Πειραιάς

Xmas gift guide: 5 δώρα ομορφιάς κάτω των 20 ευρώ για εσένα & τους αγαπημένους σου!

Η γιορτινή περίοδος έχει ξεκινήσει και επίσημα! Έτσι και εμείς φτιάχνοντας τη δική μας wish list για τα Χριστούγεννα με όλα εκείνα που θέλουμε να δωρίσουμε στους αγαπημένους μας αρχίσαμε τη δική μας έρευνα αγοράς για να βρούμε τα καλύτερα δώρα στις πιο value for money τιμές. (δες και 5 glam παλέτες σκιών με τιμή από 11,99 ευρώ για να πετύχεις το τέλειο γιορτινό μακιγιάζ)

Φυσικά από την πολυπόθητη λίστα μας δεν λείπουν τα προϊόντα ομορφιάς, τα οποία κατέχουν και μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά αλλά και στο μπουντουάρ μας. Κάπως έτσι, τα Χριστούγεννα είναι η ιδανική εποχή για να κάνουμε τις beauty επενδύσεις μας μια και αυτήν την περίοδο οι περισσότερες εταιρίες καλλυντικών λανσάρουν τα best seller προϊόντα τους σε λαχταριστές συσκευασίες δώρου και μάλιστα σε τιμές στις οποίες θα δυσκολευτούμε να αντισταθούμε.

Οι γιορτινές συσκευασίες των αγαπημένων μας προϊόντων ομορφιάς είναι κάτι παραπάνω από ελκυστικές αυτήν την περίοδο τόσο για το δημιουργικό packaging όσο και για τις value for money τιμές τους. Έτσι, αυτή η εποχή είναι ιδανική για να βρούμε αλλά και για να αποκτήσουμε αρώματα, προϊόντα για το πρόσωπο και το σώμα, σετ μακιγιάζ αλλά και διακοσμητικά κεριά με υπέροχες μυρωδιές, που κλείνονται σε σούπερ γιορτινές συσκευασίες στις πιο ελκυστικές τιμές.

xmas_gifts

Ψάξαμε και βρήκαμε μερικά από τα top gift sets με προϊόντα ομορφιάς που θα αποτελέσουν μοναδικές προτάσεις για δώρα για εσένα και τις κολλητές σου. Πάρε μια γεύση από τα παρακάτω κιτ δώρου, που κοστίζουν κάτω από 20 ευρώ το καθένα.