«Αυτό το ακούω από σένα πρώτη φορά...» - Η ερώτηση δημοσιογράφου του I love Σουκου που έπιασε απροετοίμαστη την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αυτό το ακούω από σένα πρώτη φορά...» - Η ερώτηση δημοσιογράφου του I love Σουκου που έπιασε απροετοίμαστη την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής I love Σουκου και στο δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ρήγα. Η δημοσιογράφος που φέτος συμμετέχει στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα, δέχτηκε μια ερώτηση που δεν περίμενε αφού σχετικά κιόλας δεν γνώριζε τίποτα.

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του MEGA αποφάσισαν την αλλαγή πλατό του Ακόμα δεν είχε τίποτα. Δηλαδή από το στούντιο του Live News, να μετακομίσει σε αυτό του Mega Καλημέρα από το νέο έτος.

Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

«Αυτό το ακούω από σένα πρώτη φορά. Δεν έχω δει ή διαβάσει κάτι. Δε το γνωρίζω αυτό που με ρωτάς. Δεν νομίζω ότι είμαι εγώ η αρμόδια να απαντήσω σε κάτι τέτοιο, αυτές τις αποφάσεις τις παίρνουν οι ιθύνοντες του σταθμού, οι παραγωγοί, οπότε δε γνωρίζω κάτι τέτοιο. Εγώ δεν είμαι αυτή που θα ζητήσω ή θα απαιτήσω αλλαγές. Είναι άλλοι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι να κάνουν αυτές τις προτάσεις», απάντησε για το ρεπορτάζ που κυκλοφόρησε περί ολικής αλλαγή στην εκπομπή τους.

Για το όλο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί για την Ναταλία Γερμανού και τον συνεργάτη της περί δύσκολης συμπεριφοράς, σχολίασε: «Η Ναταλία είναι η Ναταλία. Το έχω πει 100 φορές, ότι είναι εξαιρετική και μοναδική σε αυτό που κάνει, ό,τι κι αν κάνει, το κάνει καλά. Νιώθεις ασφάλεια. Είναι αυστηρή και τελειομανής. Τώρα με τον Δημήτρη δεν ξέρω τι έχει συμβεί, αλλά για να συνεχίζει να είναι στην ομάδα της, πάει να πει ότι κάτι κάνει καλά».

«Έχουν γραφτεί πολλά πράγματα. Είναι ότι αφορά το θέμα της εγκυμοσύνης. Αν θα πάρω κιλά ή θα χάσω κιλά. Αν πάρω κιλά και κάνω λίγο κοιλίτσα είμαι έγκυος. Αυτά για το αν είμαι σε σχέση, δεν με αγγίζουν», απάντησε για δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει και την έχουν ενοχλήσει.