«Κανονίσαμε με την Κατερίνα να της γνωρίσουμε γιατρό! Είναι κιμπάρης» - Τα πρώτα λόγια της Ελίζαμπεθ Ελέτσι από την βίλα που ετοιμάζεται πριν το γάμο της

«Μαράκι δεν σου είπα, θα βάλω και το δικό σου όνομα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Κανονίσαμε με την Κατερίνα να της γνωρίσουμε γιατρό! Είναι κιμπάρης» - Τα πρώτα λόγια της Ελίζαμπεθ Ελέτσι από την βίλα που ετοιμάζεται πριν το γάμο της

Τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβει σε λίγες ώρες η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Η δημοσιογράφος εδώ και περίπου 6 μήνες βρίσκεται σε σχέση με τον γιατρό Νεκτάριο Λεμονίδη, με τον οποίο πήραν την απόφαση να παντρευτούν ενώνοντας έτσι για πάντα τις ζωές τους. Μάλιστα, χθες Παρασκευή 8/12 το ζευγάρι βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα.

Εκείνη με ολόλευκο νυφικό και ο αγαπημένο της με κοστούμι έκαναν την εμφάνιση τους στο πλατό και άφησαν άφωνους τους πάντες. Εξομολογήθηκαν τον έρωτα τους, ενώ αποκάλυψαν και λεπτομέρειες σχετικά με το γάμο τους στον οποίο θα είναι καλεσμένα πολύ γνωστά ονόματα - δείτε πόσο θα κοστίσει.

Τα πρώτα λόγια της Ελέτσι λίγο πριν το γάμο της

Λίγο πριν παντρευτεί λοιπόν, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι βγήκε μέσω skype στην εκπομπή Γειά σου, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

«Κανονίσαμε με την Κατερίνα και τον άντρα μου να πάμε την επόμενη εβδομάδα για φαγητό και να της γνωρίσουμε τον γιατρό. Είναι εξαιρετικός, κιμπάρης, γαλαντόμος. Θα είχα άσχημο για την Κατερίνα; Είναι ωραίος, αδύνατος και γυμνασμένος», ανέφερε μεταξύ άλλων στην εκπομπή με αφορμή την δήλωση που είχε κάνει η Κατερίνα Καινούργιου πως θέλει να βρει άντρα γιατρό.

«Μαράκι δεν σου είπα, θα βάλω και το δικό σου όνομα» είπε επίσης με χιούμορ η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, ενώ πρώτο πρώτο όνομα έχει γράφει της Κατερίνας Καινούργιου η οποία ζήτησε να της συμπεριλάβει στα ονόματα.

«Όχι, όχι, όχι γιατί αν σβηστεί το δικό μου κι όχι της Καινούργιου, θα αρχίσει να λέει ότι οι παλιές παρουσιάστριες δεν αφήνουν τις καινούριες» απάντησε με χιούμορ η Μαρία Μπακοδήμου..

«Μαράκι σε περιμένω κι εσένα γιατί θα υπάρχουν και πολλοί ελεύθεροι γαμπροί. Για την Καινούργιου έχω έναν καρδιολόγο να της απαλύνει την καρδούλα της» είπε στη συνέχεια η Ελίζαμπεθ με πάνελ και παρουσιάστρια να της εύχονται για το γάμο της.