Έσκασε με νυφικό στο πλατό του Super Κατερίνα η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, με κοστούμι στο πλευρό της ο σύντροφός της - Το "καυτό" φιλί στο στόμα

Η εξομολόγηση για το γάμο τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έσκασε με νυφικό στο πλατό του Super Κατερίνα η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, με κοστούμι στο πλευρό της ο σύντροφός της - Το

Αύριο Σάββατο 8/12 η Ελίζαμπεθ Ελέτσι πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Νεκάριο Λεμονίδη. Το ζευγάρι λοιπόν, μια ημέρα πριν το γάμο του βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα για να μιλήσει για τον έρωτα που βιώνει.

Αφού λοιπόν η Κατερίνα Καινούργιου τους προλόγισε, εμφανίστηκαν στο πλατό λες και πήγαιναν στην εκκλησία. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος φορούσε ένα κατάλευκο νυφικό, ενώ ο σύντροφος της γαμπριάτικο κοστούμι. Φυσικά όμως δεν είναι αυτά που θα φορέσουν στο μυστήριο.

Η εμφάνιση Ελέτσι - Λεμονίδη

Όπως έχει γίνει γνωστό, το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν ο γιατρός της έστειλε μήνυμα στο Instagram και εκείνη του απάντησε, ενώ λίγες ημέρες αργότερα πήγε από το μαγαζί της έχοντας κλείσει ραντεβού για να κουρευτεί. 6 μήνες περίπου μετά την γνωριμία τους πήραν την απόφαση να παντρευτούν - δείτε που έγινε η πρόταση γάμου.

Στο πλατό μίλησαν για τις ζήλιες που μπορεί να υπάρχουν ανάμεσα τους, με τον κ. Λεμονίδη να αποκαλύπτει πως «ζηλεύω, τσεκάρω το κινητό της». Επίσης, εξομολογήθηκαν τον προορισμό του ταξιδιού του μέλιτος, με την Ελίζαμπεθ να λέει πως της "πέταξε" κάτι για το Μπαλί.

Μεταξύ άλλων, μίλησε και για το λόγο που αποκάλυψε την τιμή του δαχτυλιδιού που της έδωσε ο Νεκτάριος Λεμονίδης για την πρόταση γάμου - δείτε πόσο κοστίζει.

Στο τέλος της συνέντευξης τους και λίγο πριν αποχωρήσουν από το πλατό, ζήτησαν όλοι να ανταλλάξουν ένα τρυφερό φιλί. Τελικά Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Νεκτάριος Λεμονίδης τους έκαναν το χατίρι και έγινε χαμός τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες.

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη