«Θα ήθελα να μου κάνει την πρόταση γάμου στη Βενετία, αλλά...» - Η αποκάλυψη της Ελίζαμπεθ Ελέτσι για το γάμο της

«Σήμερα έκαναν πρόβα νυφικού, και κατέληξα σε...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σε πρόσφατη δημόσια βραδινή εμφάνισή, που πραγματοποίησε η γνωστή επιχειρηματίας, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, έκανε δηλώσεις στις κάμερες των πρωινών εκπομπών, οι οποίες παρουσιάστηκαν σήμερα, Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, από το "Mega Καλημέρα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega. Μεταξύ άλλων έκανε μία σημαντική αποκάλυψη για τον τρόπο, που ο μέλλοντας σύζυγός της της έκανε την πρόταση γάμου, αλλά και τα πλάνα για τη διοργάνωσή του.

Η αποκάλυψη της Ελίζαμπεθ Ελέτσι για την πρόταση γάμου, αλλά και τα σχέδιά της για το μυστήριο

«Θα ήθελα να μου κάνει την πρόταση γάμου στη Βενετία, αλλά μου την έκανε στο σπίτι του στο Παγκράτι. Σήμερα έκαναν πρόβα νυφικού, και κατέληξα σε 3 νυφικά, φοβάμαι θα αλλάξω και τα τρία (δείτε τη φωτογραφία της με νυφικό). Δεν πρόκειται να το δείξω στον άνδρα μου. Ο άντρας μου ζήτησε να δει φωτογραφίες με το νυφικό, αλλά δεν του έστειλα, γιατί είναι γρουσουζιά. Του λέω δεν παίζει. Θα καλέσω όλους τους Survivors. Ο Τριαντάφυλλος θα τραγουδήσει στον γάμο. Δεν θα καλέσω την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στον γάμο μου. Θα καλέσω τον Στάθη Σχίζα να έρθει με την σύντροφό του», αποκάλυψε η επιχειρηματίας για το γάμο της και την πρόταση.

Το εντυπωσιακό μονόπετρο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της φαίνεται ο διανύει τον τελευταίο καιρό η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, στη προσωπική της ζωή και αυτό αναμφισβήτητα βγαίνει προς τα έξω.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, με μία ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους, ότι παντρεύεται και μάλιστα στη φωτογραφίας φαίνεται και το εντυπωσιακό της μόνοπετρο. Υπενθυμίζουμε, ότι πρώτο το youweekly.gr είχε μοιραστεί τα ευχάριστα νέα με τους αναγνώστες του.

Το ζευγάρι είναι μαζί μόλις εδώ και πέντε μήνες, εκείνος ακούει στο όνομα Νεκτάριος και είναι παθολόγος σε δημόσιο κεντρικό νοσοκομείο της Αθήνας. Γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας, και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, έδεσαν από την πρώτη στιγμή και έκτοτε δεν χώρισαν ποτέ, ενώ λίγο καιρό πριν η μέλλουσα νύφη γνώρισε και το συγγενικό περιβάλλον του.