«Άνθρωποι που κουνάνε το δάχτυλο έβγαζαν στον αέρα τον σύντροφό μου» - Ξέσπασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον αέρα της εκπομπής Ακόμα δεν είχε τίποτα

Με αφορμή τον ντόρο για το ρεπορτάζ της προσωπικής ζωής του Γιάννη Στάνκογλου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Άνθρωποι που κουνάνε το δάχτυλο έβγαζαν στον αέρα τον σύντροφό μου» - Ξέσπασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον αέρα της εκπομπής Ακόμα δεν είχε τίποτα

Με αφορμή τον ντόρο που δημιουργήθηκε με την προσωπική ζωή του Γιάννη Στάνκογλου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής Ακόμα δεν είδε τίποτα που προβάλλεται φέτος για πρώτη χρονιά μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που έχουν βγει κατά καιρούς για την προσωπική της ζωή. Μάλιστα, έφερε ως παράδειγμα την περίοδο που βρισκόταν στο Survivor All Star και πίσω στην Ελλάδα οι εκπομπές μιλούσαν για τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει και την ήθελαν σε νέα σχέση μετά το χωρισμό της.

Το ξέσπασμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

«Έχω βρεθεί πάρα πολλές σε αυτήν τη θέση χωρίς να με έχει πάρει ένας δημοσιογράφος να με ρωτήσει αν έχω προχωρήσει τη ζωή μου. Εδώ πέρα ήμουν σε ένα παιχνίδι στην άλλη άκρη του κόσμου και εδώ έξω άνθρωποι που κουνάνε το δάχτυλο, έπαιρναν τηλέφωνα κι έβγαζαν στον αέρα τον σύντροφό μου... ποιος είναι o σύντροφος μου. Δηλαδή εγώ οικογένεια δεν έχω; Ή ρεπορτάζ που έλεγαν τόσα χρόνια ότι είμαι έγκυος και έπρεπε να λογοδοτήσω στον πατέρα μου, στην μητέρα μου, στη θεία μου στους κολλητούς μου αν είμαι ή όχι. Κάθονται και βγάζουν αυτά τα πράγματα χωρίς να σε πάρουν εσένα και να σε ρωτήσουν. Δεν έχει να κάνει με το αν έχεις παιδιά ή όχι. Πολλοί από αυτούς που είδαμε και κουνάνε το δάχτυλο, το έχουν κάνει και σε εμένα», είπε χαρακτηριστικά.

Aυτός είναι ο νέος της σύντροφος μετά το χωρισμό από τον Βασάλο

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι γεγονός, πως έχει κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, με τον Γρηγόρη Μόργκαν να είναι το πρόσωπο, που της έχει ''κλέψει'' την καρδιά.

Η δημοσιογράφος έχει επιλέξει να μην προβάλει στα μέσα τη νέα σχέση της, ωστόσο πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα, μετά από πίεση, που της άσκησε ο Κώστας Τσουρός αποκάλυψε, πως έχει σχέση (δείτε εδώ).

Από το παραπάνω απόσπασμα διαφαίνεται, πως η Βαλαβάνη έχει γνωρίσει τον Μόργκαν στους συνεργάτες της κάτι, που επιβεβαιώθηκε μέσα από ένα insta story του Τσουρού με τον Μόργκαν από κοινή βραδινή έξοδό τους, στην οποία φαίνεται να τους έφερε κοντά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Κώστας Τσουρός - Γρηγόρης Μόργκαν