«Το ότι παντρευτήκαμε στο Πατριαρχείο ήταν...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Αργύρη Πανταζάρα και της Σίσσυς Τουμάση μετά το γάμο τους

«Και στη μητέρα μου, χάρη της έκανα που ήρθε...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο γνωστός ηθοποιός, Αργύρης Πανταζάρας, και η επίσης δημοφιλής ηθοποιός, Σίσσυ Τουμάση, είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα και πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους, όπως έχει μαθευτεί, έχουν ενώσει τις ζωές με τα ιερά δεσμά του γάμου. Το χαρμόσυνο γεγονός τελέστηκε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης στις 28 Οκτωβρίου, κάτω από άκρα μυστικότητα (δείτε εδώ φωτογραφίες από το γάμο τους).

Το νεαρό ζευγάρι προχωράει παράλληλα στην προσωπική του ζωή, ενώ ο ένας δίπλα στον άλλον χαράζει τη δική του επιτυχία στο χώρο της υποκριτικής. Εκείνος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταγωνιστεί στη σειρά εποχής, "Ο Παράδεισος των Κυριών", ενώ εκείνη εμφανίζεται στην επίσης δραματική σειρά εποχής "Το Προξενιό της Ιουλίας", και τα δύο project προβάλλονται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha..

Μπορεί πλέον η σχέση τους να έχει γίνει ιδιαίτερα προβεβλημένη, λόγω του μυστικού τους γάμου, αλλά και οι δυο προσπαθούν από την αρχή του ειδυλλίου να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Παρόλα αυτά, σήμερα, Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, βρέθηκαν καλεσμένοι μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, στην "Ακόμα δεν είδες τίποτα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, και με αφορμή την παράσταση που πρωταγωνιστούν μαζί, μίλησαν και για το γάμο τους.

Οι πρώτες δηλώσεις του Αργύρη Πανταζάρα και της Σίσσυς Τοθμάση μετά το γάμο τους

«Γνωριζόμασταν από παλιά. Η πρώτη μας συνεργασία ήταν σε αυτήν την παράσταση. Η παράσταση μιλάει για ξόρκια αγάπης. Εεε, κάποια πιάσανε. Μετά τη συνεργασία γίναμε ζευγάρι, γιατί πάνω από όλα είμαστε επαγγελματίες», είπε αρχικά ο ηθοποιός για τη σχέση τους.

«Το ότι παντρευτήκαμε στο Πατριαρχείο ήταν συμβολικό», πρόσθεσε ακόμα.

«Η μητέρα μου είχε καταγωγή από εκεί. Ήρθε στην Ελλάδα όταν ήταν 6 ετών και ήθελα πολύ να το κάνουμε εκεί. Το αποφασίσαμε να το κάνουμε εκεί για τη μνήμη της. Ήταν καθαρά συμβολικό. Βαπτίστηκε εκεί», πρόσθεσε η σύζυγός του με τη σειρά της.

Τέλος, κατέληξε ο ηθοποιός με χιουμοριστική διάθεση, «Όλο αυτό έγινε πολύ όμορφα, γρήγορα και σε σιωπή όπως λειτουργεί και μια παράσταση, που πρέπει να τη δουλέψεις μέχρι να πετύχει. Από τη στιγμή που πετυχαίνει, ας το μάθει ο καθένας. Το θέμα ήταν να γίνει, για να μην μας το χαλάσουν, όπως λέμε και στα ταξίδια μετά θα σου στείλω φωτογραφίες, αφού γυρίσω. Και στη μητέρα μου, χάρη της έκανα που ήρθε. Ήταν κλειστός ο γάμος με λίγους από επιλογής συγγενείς. Τα καταφέραμε και είμαστε εδώ. Εύχομαι ο καθένας να κάνει τον γάμο του όπως το έχει φανταστεί και όπως θέλει».