«Δεν μπορώ αυτήν την καραμέλα...» - "Κόλαφος" ο Κώστας Τσουρός

«Δηλαδή, η προσωπική ζωή του καθενός έχει...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με τα δημοσιεύματα, που έχουν κυκλοφορήσει σχετικά με τη φημολογούμενη σχέση του επιτυχημένου ηθοποιού, Γιάννη Στάνκογλου, με πολύ γνωστή παρουσιάστρια της τηλεόρασης (δείτε εδώ τι έχει συμβεί και την αντίδραση του ηθοποιού). Το δικό του προσωπικό σχόλιο θέλησε ν α κάνει μέσα από την εκπομπή, που παρουσιάζει, "Ακόμα δεν είδες τίποτα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, ο δημοφιλής δημοσιογράφος, Κώστας Τσουρός, σήμερα, Σάββατο 9 Δεκεμβρίου.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο παρουσιαστής έκανε και μία πολύ σημαντική αποκάλυψη, για ένα χωρισμό "βόμβα" (δείτε εδώ περισσότερα).

"Έξαλλος" ο Κώστας Τσουρός στον αέρα της εκπομπής "Ακόμα δεν είδες τίποτα"

«Δεν μπορώ αυτή την καραμέλα του ότι κάποιος έχει παιδιά και ότι αν δεν έχεις παιδιά έχουν το δικαίωμα ας πούμε να πούμε ό,τι θέλουνε. Κι επειδή έχεις παιδιά, το δικαίωμα και κριτική είναι διαφορετική, θέλω να τελειώνω με αυτό. Δηλαδή οι δυο τους βρέθηκαν στη θέση αυτή να προσπαθήσουν να πουν στα παιδιά τους, ότι δεν ισχύει.

Δηλαδή, η προσωπική ζωή του καθενός έχει την υπόσταση που της αξίζει και για μένα κανείς δεν έχει το δικαίωμα να εισβάλει στην πρoσωπική ζωή κανενός, εάν ο ίδιος δεν συμμετέχει σε αυτό. Δηλαδή, εγώ δεν διαφωνώ η πληροφορία, αυτή όντως υπήρχε, αλλά αν κάποιος συνάδερφος ρωτούσε τον για το Γιάννη Στάνκογλου σε μία συζήτηση, σε μία συνέντευξη ή την Σίσσυ Χρηστίδου σε μια άλλη συζήτηση, και ρωτούσαν εκεί, θα το δικαιολογούσα. Το να βγεις από μόνος σου να πεις χωρίς να εμπλοκή των δύο ενδιαφερόμενων το ότι έχουν σχέση οι άνθρωποι είναι μόνο κουτσομπολιό τίποτα άλλο. Οι δημοσιογράφοι πολλές πως πάει περίπατο το θέμα είναι τι εξυπηρετεί αυτό.

Είναι δική μου επιλογή αν δεν έχω παιδιά και αυτός που δεν έχει παιδιά έχει γονείς και αδέρφια», ανέφερε σε έξαλλη κατάσταση ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος στην κάμερα της εκπομπής.