Με μαύρο γκλιτεράτο σετ: Τα "έσπασε" η Ιωάννα Τούνη στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Χωρίς τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η επιτυχημένη επιχειρηματίας και influencer, Ιωάννα Τούνη, και το γνωστό μοντέλο, Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί ένα γιο, τον Πάρη, ο οποίος είναι ο καρπός του ερωτά τους. Το ζευγάρι περνάει πολύ χρόνο μαζί και φροντίζει να δημιουργεί ευχάριστες αναμνήσεις με πολλές όμορφες στιγμές για την οικογένειά τους.

Και οι δύο έχουν πληθώρα επαγγελματικών υποχρεώσεων. Εκείνη με την εταιρεία ενδυμάτων, που έχει στην κατοχή της, πηγαινοέρχεται μεταξύ της πρωτεύουσας, Αθήνας και της συμπρωτεύουσας, της πόλης της Θεσσαλονίκης. Ενώ πλέον, εκείνος έχει ως βάση την Αθήνα, αφού εμφανίζεται "Οδός Ζαρίφη 2", η οποία προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Open. Μπορεί το ζευγάρι να περνάει και αρκετές μέρες χωριστά, αλλά φροντίζει να αναπληρώνει το χαμένο χρόνο (δείτε εδώ το βίντεο της Τούνη με τον Αλεξάνδρου και τον Πάρη στο τζακούζι).

Παρόλα αυτά, προσπαθούν ταυτόχρονα να "ξεκλέβουν" και λίγο χρόνο, ώστε να περνάνε κάποιες στιγμές ξεχωριστά, και ο καθένας τους, να έχει το δικό του προσωπικό χρόνο. Κάτι τέτοιο έκανε η αγαπημένη επιχειρηματίας, χθες το βράδυ, Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, αφού αποφάσισε να πάει με τους αγαπημένους της φίλους στο νυχτερινό μαγαζί, που εμφανίζεται ο δημοφιλής καλλιτέχνης της λαϊκής ελληνικής μουσικής σκηνής, Κωνσταντίνος Αργυρός, και η πανέμορφη τραγουδίστρια, Ανδρομάχη Δημητροπούλου.

Στον Κωνσταντίνο Αργυρό η Ιωάννα Τούνη χωρίς το Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η αγαπημένη influencer αποφάσισε με τους φίλους της να επισκεφθεί το νυχτερινό κέντρο, που εμφανίζονται τα πολύ γνωστά αυτά ονόματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής. Εκείνη φαίνεται να διασκέδασε πολύ, ενώ όπως όλα δείχνουν είχε πάρα πολύ καιρό να ξεφαντώσει μέχρι πρωίας, αφού είναι πολύ συνεπής πλέον στο ρόλο της ως μητέρα.

Μπορεί να αποχωρίστηκε για ένα βράδυ το μικρό της, στον πατέρα του, αλλά δεν το μετάνιωσε «Αυτό δεν είχε συμβεί εδώ και δύο χρόνια», έγραψε σε ένα βίντεο, που δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τη μορφή story λίγο μετά από τις 7 το πρωί.

τούνη μπουζούκια