«Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε!» - Τα πρώτα λόγια του Νίκου Κοκλώνη λίγο πριν το τέλος του "Fame Story"

«Συνεχίστε λοιπόν να...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το αγαπημένο reality show "Fame Story", το οποίο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Star, έρχεται σύντομα στο τέλος του (δείτε εδώ πότε έχει ορισθεί το μεγάλο φινάλε και ο πολλά υποσχόμενος τελικός). Ήδη χθες, Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, παρακολουθήσαμε το επεισόδιο του προ- ημιτελικού (δείτε εδώ τι έγινε στο χθεσινό επεισόδιο), το οποίο ήτανε γεμάτο, όπως πάντα ανατροπές και συγκινήσεις.

Το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα θέλησε να αφήσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με μία ανάρτηση, ο παρουσιαστής της εκπομπής, Νίκος Κοκλώνης. Η δημοσίευση του παρουσιαστή και παραγωγού του παιχνιδιού ήταν εμφανώς γεμάτη συναισθηματική φόρτιση και συγκίνηση.

Η γλυκιά ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για τα τελευταία live στη Μουσική Ακαδημία του "Fame Story"

«Τι νύχτα! Είχα την απόλυτη χαρά να παρουσιάσω και το χθεσινό επεισόδιο του ‘Fame Story’ και τι επεισόδιο ήταν! Ο καλεσμένος μας, ο καταπληκτικός Στέφανο Πιτσινιάγκα!

Ξεκινήσαμε την πρώτη μας βραδιά με ντουέτα και το αίσθημα σε εκείνη τη στιγμή ήταν απίστευτο. Η χημεία, η ενέργεια, το πάθος – ήταν όλα εκεί!

Μόλις 6 μέρες έμειναν για τον ημιτελικό. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε! Ανεβάζουμε τον πήχη και η μουσική μας ακαδημία χρειάζεται την υποστήριξή σας περισσότερο από ποτέ.

Συνεχίστε λοιπόν να δείχνεται την αγάπη σας στα παιδιά , συνεχίστε να τα στηρίζεται με την ψήφος σας και ας γράψουμε μαζί μουσική ιστορία για να βγάλουμε τον μεγάλο νικητή η νικήτρια του Fame story!», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών, που ανέβασε μέσα από το προφίλ, που διατηρεί στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο αγαπημένος παρουσιαστής και παραγωγός του show της Μουσικής Ακαδημίας.