«Απόψε δεν μιλάμε! Ακούμε» - «Η πιο συγκινητική στιγμή»: "Λύγισε" το twitter με το χθεσινό 9/12 Σπίτι με το Mega

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Απόψε δεν μιλάμε! Ακούμε» - «Η πιο συγκινητική στιγμή»:

Το Σάββατο 9/, η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχτηκαν στο Σπίτι με το MEGA τον Γιώργο Κατσαρό και τον Κώστα Χατζή. Ο μεγάλος μαέστρος και διεθνώς αναγνωρισμένος σολίστας του σαξοφώνου, και ο καταξιωμένος κιθαρωδός και τραγουδοποιός, ταξίδεψαν τους τηλεθεατές με αγαπημένες μελωδίες και διαχρονικές επιτυχίες.

Τι μεγάλες τους επιτυχίες ερμήνευσαν οι: Ελπίδα, Μέμος Μπεγνής, Παναγιώτης Πετράκης, Τάνια Τρύπη, Τραϊάνα Ανανία, Χριστίνα Ράλλη αλλά και η κόρη του Κώστα Χατζή, Δανιέλα Χατζή και Τάκης Ζαχαράτος. Επίσης, ο δεύτερος γιος του Γιώργου Κατσαρού, Αλέξανδρος, του έκανε έκπληξη στο πλατό με την στιγμή να είναι ιδιαίτερα συγκινητική για όλους (δείτε την εξομολόγηση που είχε κάνει για την φυλάκιση των παιδιών του).

«Κάθε λιμάνι και καημός», «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει», «Σπουδαίοι άνθρωποι αλλά», «Άσπρα θα φορέσω», «Απ’ τ’ αεροπλάνο», «Αν σ’ αρνηθώ αγάπη μου», «Κυρά-Γιώργαινα», «Και ύστερα», «Η αγάπη όλα τα υπομένει», ήταν μερικά από τα τραγούδια που ακούστηκαν.

Οι πιο συγκινητικές στιγμές στο πλατό του Σπίτι με το Mega

«50 σαν κι εσένα να είχε αυτή η χώρα, θα ήταν απείρως καλύτερη» ήταν ένα από τα πολλά σχόλια που γράφτηκαν στο twitter με το που εμφανίστηκε στο πλατό ο Κώστας Χατζής και ξεκίνησε να παίζει μουσική και να τραγουδάει τις μεγάλες επιτυχίες του που τον έκαναν ένας από τους πιο σπουδαίους μουσικούς της Ελλαδας.

Όπως ήταν φυσικό οι τηλεθεατές υποκλίθηκαν στο ταλέντο του και έγινε trend στο twitter με τους χρήστες να έχουν συγκινηθεί και να τον αποθεώνουν με τις αναρτήσεις τους.

Όσα είδαμε χθες