«Τα παιδιά μου ήταν φυλακή 4 χρόνια γιατί...» - Η εξομολόγηση του Τάκη Χατζή για την ζωή του

«Είμαστε Μάρτυρες του Ιεχωβά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τα παιδιά μου ήταν φυλακή 4 χρόνια γιατί...» - Η εξομολόγηση του Τάκη Χατζή για την ζωή του

Ο Κώστας Χατζής βρέθηκε καλεσμένος στην late night εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τίτλο The 2night show που προβάλλεται δυο φορές την εβδομάδα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Ο καλλιτέχνης, μίλησε για την καριέρα του στο χώρο της μουσικής, ενώ αναφέρθηκε και στην δύσκολη προσωπική του ζωή.

Η συνέντευξη του Κώστα Χατζή

Τα πρώτα χρόνια και η καταγωγή του

«Για να τρώμε ένα πιάτο φαγητό, όταν κατέβηκα στην Αθήνα έκανα τον ξένο και με παρουσίαζαν σαν ξένο. Πότε ήμουν Βραζιλιάνος, πότε Σπανιόλος. Έρχομαι από την Λιβαδειά», ανέφερε αρχικά για τα πρώτα του χρόνια στο τραγούδι.

«Ένιωσα ότι είμαι περιθωριακός από παιδί από το σχολείο. Έχω τεκμηριωμένα επιχειρήματα πως αν στην υδρόγειο υπάρχουν 2-3 λαοί που ξεχωρίζουν, είναι οι Έλληνες, είναι καταπληκτικός λαός, αλλά δεν είχε ποτέ παιδεία από τους αρχαίους χρόνους μέχρι σήμερα… Εγώ σαν γύφτος ξέρω μέρος της δημοκρατίας. Αν ρωτήσεις έναν Έλληνα δεν το ξέρει. Να το ξέρει ο γύφτος και να μην το ξέρει ο Έλληνας; Δεν είναι τρομακτικό;» εξομολογήθηκε για την καταγωγή του.

Δείτε επίσης: "Δεν έχω το κουράγιο να προσπαθήσω" - Συγκίνησε με τις δηλώσεις του για το καμμένο του σπίτι στην Εύβοια

Τα παιδιά του

«Είναι μερικά πράγματα που δεν μπορώ να τα πω. Ένα παράδειγμα να πω, όλοι έπαιρναν 100 και εγώ έπαιρνα 20 και είχα μάνα, πατέρα και η οικογένεια. Δεν είναι αυτό ένα μήνυμα γιατί αυτό βγαίνει ότι είμαι ο καλός άνθρωπος, καλλιτέχνης. Δεν είναι σωστό. Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορούν να ειπωθούν», ανέφερε αρχικά για την ζωή του.

Και δεν δίστασε να αποκαλύψει: «Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορούν να ειπωθούν. Για παράδειγμα εμένα τα παιδιά μου ήταν φυλακή για 4 χρόνια γιατί είναι αντιρρησίες συνειδήσεως, που είμαστε Μάρτυρες του Ιεχωβά. Ήρθαν και μου είπαν ότι θα έπαιρνα για 3-4 συναυλίες 40 εκατομμύρια δραχμές και λέω ούτε ο Frank Sinatra να ήμουν. Πέρασαν 4 μήνες και έγραψαν οι εφημερίδες ότι η απατεωνιά του τάδε υπουργείου έκανε αυτό και αυτό και οι τραγουδιστές ήταν αυτό και αυτό. Αν το διάβαζαν αυτό τα παιδιά μου; Το φαντάζεσαι; Γιατί έπεσα και σε δυσμένεια και σου λέει ότι ο πατέρας μου μας έλεγε τόσα...».