«Για ελάφι με κόβεις; Τι ζωάκι μπορεί να είμαι;» - H απάντηση της Μαρίας Κορινθίου στην δήλωση του Γιώργου Λιάγκα

«Νομίζω ότι δε χρειάζεται να λέω τα ίδια και τα ίδια, ενεργειακά κουράζομαι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Για ελάφι με κόβεις; Τι ζωάκι μπορεί να είμαι;» - H απάντηση της Μαρίας Κορινθίου στην δήλωση του Γιώργου Λιάγκα

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι παραχώρησε η Μαρία Κορινθίου, όταν την συνάντησε σε έξοδο της το βράδυ του Σαββάτου 9/12. Η ηθοποιός λοιπόν, δέχτηκε ερωτήσεις σχετικά με τον Γιώργο Λιάγκα, με αφορμή την αποχώρηση της από το Πρωινό που φαίνεται από συνεντεύξεις της πως έγινε επεισοδιακά.

Αυτή την φορά ωστόσο, την ρώτησαν λόγω αιχμηρής δήλωσης που έκανε ο παρουσιαστής στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1, αφήνοντας πολλά ερωτηματικά να αιωρούνται στον αέρα.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου για τον Γιώργο Λιάγκα

«Κάτι πήρε το αυτί μου. Για ελάφι με κόβεις; Τι ζωάκι μπορεί να είμαι; Σίγουρα δεν είμαι ελάφι. Δε ξέρω πού μπορεί να αναφέρεται, η αλήθεια είναι ότι δεν με ενδιαφέρει και πού αναφέρεται αλλά δεν αισθάνομαι ότι αναφέρεται σε εμένα», απάντησε η Μαρία Κορινθίου στην ερώτηση για τη δήλωση του.

«Νομίζω ότι δε χρειάζεται να λέω τα ίδια και τα ίδια, ενεργειακά κουράζομαι. Όσο περνούν τα χρόνια και η ζωή, κάνεις τους απολογισμούς σου. Υπάρχουν τα καλά, τα κακά, αυτά που πρέπει να αντιμετωπίζεις, αυτά που σου δίνουν κάποια μαθήματα», απάντησε έπειτα για την αποχώρηση της, ενώ όταν την ρώτησαν αν θα πήγαινε καλεσμένη, είπε «Ποιος ξέρει; Σε γενικές γραμμές δεν έχω τίποτα με κανέναν. Σε γενικές γραμμές. Και εκεί που έχω, απομακρύνομαι».

Στο τέλος η Μαρία Κορινθίου θέλησε να στείλει το μήνυμα της στις εκπομπές, χωρίς ωστόσο να λέει ονόματα και τίτλους εκπομπών.

«Θα παρακαλέσω στις δηλώσεις να μην κόβουμε αυτά που λέμε από την αρχή για να δημιουργούμε εντυπώσεις. Να τα λέμε όλα. Κάπου αναφέρθηκε ότι εκτίθεμαι. Δεν ήταν στις δηλώσεις για το λάφι. Εκτίθεμαι γιατί τόλμησα και είπα τη γνώμη μου, που φυσικά η γνώμη μου δεν ακούστηκε όλη, αλλά μία ατάκα στο τέλος. Να τα παίζετε όλα για να μην εκτιθέμεθα. Αλλιώς εκτίθενται άλλοι», είπε με νόημα.