Σάλος στο διαδίκτυο με το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος - Οι καταγγελίες στα social media

Η απάντηση συνεργάτη του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Τεράστιο θέμα στα social media και συγκεκριμένα στο Tik Tok δημιουργήθηκε με τον Νίκο Οικονομόπουλο και το νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται στην παραλιακή στην Αθήνα. Παρέες κατήγγειλαν πως χάνονται οι τηλεφωνικές κρατήσεις με αποτέλεσμα όταν πηγαίνουν στο μαγαζί να τους διώχνουν αφού δεν έχουν που να τους βάλουν να κάτσουν.

Πριν από μερικές ημέρες έγινε το περιστατικό αυτό με αρκετό κόσμο να τους κατηγορεί, λέγοντας πως ενώ πήγαν στο κέντρο και περίμεναν στη ουρά, τελικά αναγκάστηκαν να φύγουν καθώς δεν μπορούσε να λυθεί το ζήτημα.

Αρκετοί είναι αυτοί ωστόσο που κάνουν "επίθεση" στον Νίκο Οικονομόπουλου. Συνεργάτης λοιπόν του τραγουδιστή πήρε θέση, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, σήμερα Κυριακή 10/12.

Η απάντηση συνεργάτη του Νίκου Οικονομόπουλου

«Είναι άδικο αυτό που συμβαίνει. Ο Νίκος δεν έχει καμία σχέση με τις κρατήσεις του μαγαζιού. Ουσιαστικά είναι “υπάλληλος” και εκείνος. Δεν είναι ιδιοκτήτης και δεν είναι υπεύθυνος για το πώς διαχειρίζεται το νυχτερινό κέντρο τις κρατήσεις του. Ο Νίκος δεν έχει καμία σχέση με τη συμπεριφορά των μετρ. Μάλιστα λόγω της τεράστιας επιτυχίας του σχήματος, ο ίδιος ο Νίκος πρόσθεσε και τρίτη μέρα την εβδομάδα για όλον τον Δεκέμβριο, ώστε να μπορέσει να εξυπηρετήσει τον κόσμο που τον αγαπά και θέλει να τον δει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ ποια πρώην σύντροφός πήρα να τον δει στα μπουζούκια!

Το ξεκίνημα του "ψυχολόγου"

Γεννήθηκε στην Πάτρα στις 30 Ιουνίου του 1984. Παρέμεινε στην Κάτω Αχαΐα μέχρι την ηλικία των 17,5 ετών και στη συνέχεια τραγούδησε σε διάφορες πόλεις, αρχικά στην Πελοπόννησο και έπειτα στη Βόρεια Ελλάδα. Παράλληλα με το τραγούδι έκανε και άλλες δουλειές, όπως σε ψαράδικο και σε πιτσαρία. Το Δεκέμβριο του 2006 αναδείχθηκε νικητής του ριάλιτι σόου του ALPHA, "Dream Show".

Ο πρώτος του προσωπικός δίσκος κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2007 με τίτλο "Πρώτη αγάπη". Από το δίσκο αυτό αρκετά τραγούδια σημείωσαν επιτυχία, όπως το "Δεν είσαι εντάξει" "Όλα για σένα", "Κοίτα να μαθαίνεις", "Δυο Σπασμένα Ποτήρια" και "Αυτό το αστέρι".