Τα "έσπασε" στην πρεμιέρα του Γιώργου Μαργαρίτη - Το ζεϊμπέκικο της Όλγας Γεροβασίλη, που καταχειροκροτήθηκε

"Ξεσηκώθηκε"

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τον τελευταίο καιρό παρακολουθούμε δραματικές εξελίξεις στο χώρο της πολιτικής και ιδιαίτερα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. Μάλιστα, έχουμε δει να σημειώνονται διάφορες αποχωρήσεις από μέλη του (δείτε εδώ τι έχει συμβεί, ποιοι είναι οι βουλευτές, που αποχώρησαν).

Ωστόσο, κάποια μέλη του κόμματος, αυτές οι αλλαγές δε φαίνεται να τα πτοούν. Χθες το βράδυ, Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, η βουλεύτρια του κόμματος της αντιπολίτευσης, Όλγα Γεροβασίλη, βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο, που εμφανίζεται ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής, Γιώργος Μαργαρίτης, και η αγαπημένη Ελληνίδα ερμηνεύτρια, Χριστίνα Μαραγκόζη (δείτε εδώ τι είπανε για την πρεμιέρα τους στην κάμερα του "Happy Day" και το περιστατικό με την έντονη αντίδραση του τραγουδιστή σε ερώτηση).

Το ζεϊμπέκικο της Όλγας Γεροβασίλη στο μαγαζί, που εμφανίζεται ο Γιώργος Μαργαρίτης, τράβηξε τις εντυπώσεις

Η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, μαζί με την παρέα της. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, από τη χαρά και την ευχαρίστηση, που ένιωθε δε δίστασε να σηκωθεί και να χορέψει στην πίστα.

Το γεγονός έγινε γνωστό μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με τη μορφή βίντεο, και προβλήθηκε από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου, "Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha.

Ποια είναι η Όλγα Γεροβασίλη;

Η Όλγα Γεροβασίλη γεννήθηκε στην περιοχή της Άρτας στις 16 Ιανουαρίου του 1961. Είναι Ελληνίδα ιατρός, και συγκεκριμένα ακτινοδιαγνώστρια, ενώ είναι επίσης και βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Π.Σ. από το 2012, αλλά και και Δ’ αντιπρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Έχει διατελέσει υπουργός Προστασίας του Πολίτη από το 2018 μέχρι το 2019), υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης από το 2016 μέχρι το 2018, καθώς και υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και κυβερνητική εκπρόσωπος από το 2015 μέχρι το 2016 στις κυβερνήσεις του Αλέξη Τσίπρα. Είναι παντρεμένη με τον χημικό μηχανικό Γιώργο Παππά και έχουν τρία παιδιά.