«Εδώ λες κάτι πολύ πιο ανώδυνο και...» - Το όλο νόημα σχόλιο της Ναταλία Γερμανού στον αέρα της εκπομπής "Καλύτερα δεν γίνεται"

«Κωλώνω με τη μετά αναπαραγωγή...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Εδώ λες κάτι πολύ πιο ανώδυνο και...» - Το όλο νόημα σχόλιο της Ναταλία Γερμανού στον αέρα της εκπομπής

Η επιτυχημένη δημοσιογράφος, Δάφνη Καραβοκύρη, τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης, αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το podcast, που παρουσιάζει. Το συγκεκριμένο podcast έχει ως θεματική τη σεξουαλικότητα και τις εμπειρίες του εκάστοτε καλεσμένου, που έχει στην "εκπομπή" της.

Πολλές από αυτές τις συνεντεύξεις έχουν γίνει viral, αναδεικνύοντας και το ταλέντο της δημοσιογράφου (δείτε εδώ τι είπε πρόσφατα σε αυτό ο ηθοποιός, Γιώργος Κοψιδάς), για αυτό και για άλλα πολλά μίλησε σε συνέντευξη, που παραχώρησε σήμερα, Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, "Καλύτερα δεν γίνεται", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha.

Μετά από την προβολή του αποσπάσματος των δηλώσεων, που έκανε, οι συνεργάτες της παρουσιάστριας, Ναταλίας Γερμανού, τη ρώτησαν, εάν εκείνη θα ήταν ποτέ σε θέση να βρεθεί καλεσμένη στο συγκεκριμένο podcast, και να μιλήσει για το θέμα των ερωτικών περιπτύξεων, επιθυμιών και απολαύσεων. Τότε εκείνη, πήρε το λόγο και απάντησε με αρκετά "αιχμηρά" λόγια.

Τα όλο νόημα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού για την τηλεόραση

«Δεν θα πήγαινα, κωλώνω. Όχι επειδή είναι ταμπού, αλλά πολύ ειλικρινά θα σας πω ότι κωλώνω με τη μετά αναπαραγωγή που θα είχε η συζήτησή μας. Για εμένα το σ@ξ δεν είναι καθόλου ταμπού, είναι ένα υπέροχο δώρο της ζωής μας, το οποίο όλοι θα πρέπει να το απολαμβάνουμε. Ειλικρινά, Δάφνη μου το λέω όσο πιο ειλικρινά μπορώ- θα σκεφτόμουν και ίσως είναι ντροπή μου, τι τι θα γινόταν μετά.

Εδώ λες κάτι πολύ πιο ανώδυνο και σε πιάνουν στο στόμα τους και σε ξεσκίζουν. Θα πήγαινα εγώ να πω όλα μου τα σεξουαλικά απωθημένα; Όπως θέλεις πες το. Φανταστείτε τι θα γινόταν μετά. Αυτό θα σκεφτόμουν και δεν θα πήγαινα στην εκπομπή της Δάφνης. Να πιούμε καφέ και να τα πούμε όποτε θέλει, αλλά όχι, επειδή το σ@ξ είναι ταμπού», σημείωσε η αγαπημένη παρουσιάστρια με έντονο ύφος.