«Ο βασικός λόγος που έφυγα από την Κύπρο ήταν...» - Η αποκάλυψη του Αλέξανδρου Σκουρλέτη για την προσωπική του ζωή

«Όταν είσαι με έναν άνθρωπο καιρό...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο δημοφιλής ηθοποιός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, έγινε ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά, "Η γη της Ελιάς", του τηλεοπτικού σταθμού του mega. Ο νεαρός καλλιτέχνης υποδύθηκε το ρόλο του "Αλέξη" και προκάλεσε αίσθηση με την ερμηνεία του. Ο ίδιος πέρα από τις εμπειρίες και τις γνωριμίες, που αποκόμισε μέσα από αυτή τη δουλειά, γνώρισε και τον έρωτα στο πρόσωπο της συμπρωταγωνίστριάς του, Αφροδίτη Λιάντου. Τον τελευταίο καιρό δε, υπάρχουν και ποικίλα δημοσιεύματα, που αναφέρουν, ότι το ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας (δείτε εδώ τι συμβαίνει).

Σήμερα, Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, παραχώρησε δηλώσεις στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, "Γειά σου", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο λόγο, που αποχώρησε από τη σειρά, στη σχέση του με την αγαπημένη του, αλλά και την περιπέτεια υγείας, που κλήθηκε να αντιμετωπίσει ο πατέρας του.

Η εξομολογητική συνέντευξη του Αλέξανδρου Σκουρλέτη στην εκποπή "Γεια σου"

«Ο βασικός λόγος που έφυγα από την Κύπρο ήταν για να είμαι στην Αθήνα, κοντά στο σπίτι μου και να ασχοληθώ με το θέατρο. Με τη Γη της ελιάς είμαι υπερευχαριστημένος. Τη σκέφτομαι με αγάπη και νοσταλγία. Ήταν μια πολύ ωραία συνεννόηση με την παραγωγή και τον Ανδρέα Γεωργίου. Εγώ αποφάσισα εν τέλει να ασχοληθώ με την υποκριτική γιατί από μικρός θαύμαζα τους ηθοποιούς», είπε αρχικά ο ηθοποιός για τα πρώτα του βήματα στο χώρο της υποκριτικής.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας, που αντιμετώπισε ο πατέρας του, υπογραμμίζοντας, ότι «Ο καρκίνος είναι δύσκολο πράγμα. Πάνω από όλα αγάπη, φροντίδα, υπομονή κι ελπίδα σε αυτές τις περιπτώσεις. Τώρα είναι καλά ο πατέρας μου».

«Έχω μιλήσει αρκετά για την προσωπική μου ζωή, νιώθω λίγο άβολα γιατί δεν ξέρω όταν πω κάτι πώς θα παίξει παντού την άλλη μέρα. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο καιρό, αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί. Μέχρι που είπαμε ότι δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι. Τέλεια πάει η συγκατοίκηση. Πάντα και οι δύο κάνουμε δουλειές, ανάλογα και το ποιος είναι πιο πολύ στο σπίτι. Είναι πιο εύκολο να είναι και οι δύο ηθοποιοί, γιατί καταλαβαίνουν τα ωράρια και τις δυσκολίες. Δεν θα γίνει γάμος τώρα. Θεωρώ ότι είμαι ακόμα μικρός. Στο μέλλον εννοείται», κατέληξε και τόνισε σχετικά με την προσωπική του ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός.