Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας Αφροδίτη Λιάντου και Αλέξανδρος Σκουρλέτης; - Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους

Είναι 1,5 χρόνο μαζί

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η γνωστή ηθοποιός και μουσικός, Αφροδίτη Λιάντου, είναι κόρη των επίσης επιτυχημένων ηθοποιών, Γιώργου Λιάντου και Εβελίνας Παπούλια. Η νεαρή τραγουδίστρια έκανε μόλις πριν από λίγα χρόνια τα τηλεοπτικό της ντεμπούτο και τα πρώτα της βήματα στο χώρο της υποκριτικής, στο ρόλο της Μυρτάλης, στην άκρως αγαπημένης σειράς του κοινού "Η γη της Ελιάς", η οποία προβάλλεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του mega.

Η συμμετοχή της στη σειρά προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση και σαγήνευσε με το ταλέντο της. Ενώ εκείνη πέρα από τις εμπειρίες και τις γνωριμίες, που κατάφερε να αποκτήσει μέσα από τη δουλειά της αυτή, συνάντησε και τον έρωτα στο πρόσωπο του συναδέλφου της, Αλέξανδρου Σκουρλέτη. Μπορεί οι ρόλοι τους, ως Μυρτάλη και Αλέξης να τελείωσαν με ένα πολύ τραγικό τρόπο στη σειρά, η σχέση τους, ωστόσο και ο έρωτάς τους συνεχίζει να καίει, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (δείτε εδώ τα τρυφερά λόγια του ηθοποιού για την αγαπημένη του).

Παράλληλα, τον τελευταίο καιρό υπάρχει μία έντονη φημολογία, ότι το ζευγάρι ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, και να ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας. Χωρίς κάποιος από τους δύο να έχει βγει να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την είδηση, μέσα από το Secret των Παραπολιτικών και ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, Σπυριδούλας Τριάντου, έλαμψε η αλήθεια.

Παντρεύεται η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης;

Η δημοσιογράφος ερχόμενη σε επαφή με κοντινά πρόσωπα του ζευγαριού, ανακάλυψε, πως οι δυο τους δεν έχουν αναφέρει τη λέξη "γάμος" στον κύκλο τους. Το ζευγάρι από κοινού πιστεύει, ότι είναι πολύ νωρίς για να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, αλλά από την άλλη επειδή πλέον συγκατοικούν ζουν κι ως παντρεμένοι. Επομένως, η δημιουργία οικογένειας και ο γάμος είναι κάτι που για την ώρα, βρίσκεται στα μελλοντικά τους σχέδια, αφού δεν το έχουν αποκλείσει.

Μάλιστα, ο ηθοποιός έχει γνωρίσει από πολύ νωρίς τη μητέρα της συντρόφου του, και οι τρεις τους βρέθηκαν στην Πρεμιέρα της ταινία "Φόνισσα", ενώ φωτογραφήθηκαν και από τις κάμερες.

λιαντου σκουρλετης