«Να ευχηθείτε και στα δικά μας...» - Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Πλεύρη για το γάμο του με τη Τζόρτζια Σιακαβάρα

«Το νυφικό, που θα βάλω είναι...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Να ευχηθείτε και στα δικά μας...» - Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Πλεύρη για το γάμο του με τη Τζόρτζια Σιακαβάρα

Ο γνωστός ποινικολόγος, Κωνσταντίνος Πλεύρης, και το δημοφιλές μοντέλο, Τζόρτζια Σιακαβάρα, είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Εκείνη τη γνωρίσαμε μέσα από το reality μόδας, "My Style Rocks", το οποίο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ, ενώ εκείνος ως δικηγόρος έχει αναλάβει κάποιες από τις πιο πολύκροτες υποθέσεις των εποχών, που έχουν συνταράξει την ελληνική κοινωνία.

Είναι αδιαμφισβήτητα το ζευγάρι της χρονιάς, που φεύγει, του 2023. Οι δυο τους, αν και στην αρχή προσπάθησαν να κρατάνε τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πλέον, δε διστάζουν να πραγματοποιούν κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Μάλιστα, το ζευγάρι μιλάει και ανοιχτά στις τηλεοπτικές κάμερες για τη σχέση τους, αλλά και για τον επικείμενο γάμο τους (δείτε εδώ τι είπαν πρόσφατα για το ευτυχές γεγονός).

Το ζευγάρι βρέθηκε και στο γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι (δείτε εδώ αποκλειστικά στιγμιότυπα), όπου και έκαναν δηλώσεις στις κάμερες. Οι δηλώσεις τους παρουσιάστηκαν, σήμερα, Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, από την μεσημεριανή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, "Ακόμα δεν είδες τίποτα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Mega. Μεταξύ άλλων, ο ποινικολόγος αποκάλυψε, πως έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Πλεύρη για το γάμο του με τη Τζόρτζια Σιακαβάρα

«Να μας ευχηθείτε και στα δικά μας, για το γάμο μας. Η πρόταση γάμου έχει γίνει και έχει λήξει. Ο γάμος πρόκειται να γίνει εν καιρώ, εν καιρώ», είπε αρχικά ο δικηγόρος.

«Μονόπετρο δε βλέπετε στα χέρια μου, γιατί δε μου αρέσουν τα μονόπετρα. Δεν έγινε πρόταση χωρίς δαχτυλίδι. Υπάρχουνε βέρες ωραίες μικρές λεπτές, που έχουνε ένα νόημα, για εμένα. Το νυφικό το έχω σκεφτεί και θα βάλω της μαμάς μου», σημείωσε με τη σειρά της εκείνη.

«Πήγα με το άλογο μου, με το ξίφος μου, ανέβηκα και μία σκάλα ψηλή, που ήτανε εκεί και της έκανα την πρόταση γάμου. Βέβαια, και γονάτισα κιόλας», υπογράμμισε με χιουμοριστική διάθεση και κατέληξε ο ποινικολόγος.