«Για εμένα το θέμα είναι πως...» - Η αντίδραση του Γεράσιμου Γεννατά για το τέλος του "Έρωτα Φυγά"

«Ψάχνεις στο βάθος των αποσκευών σου να βρεις...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τον τελευταίο καιρό παρακολουθούμε πολλές εξελίξεις και ειδήσεις σχετικά με δραματική σειρά εποχής, "Έρωτας Φυγάς", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Open. Σύμφωνα με πολλά τηλεοπτικά ρεπορτάζ και δημοσιεύματα, η επιτυχημένη σειρά, πρόκειται να τελειώσει πρόωρα (δείτε εδώ τι συμβαίνει με τη σειρά, αλλά και ποιες άλλες τηλεοπτικές δουλειές μας αποχαιρετούν τη φετινή σεζόν).

Φυσικά, η είδηση αυτή έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση του τηλεοπτικού κοινού, που έχει αγαπήσει πολύ την ιστορία και την πλοκή, αλλά και των ίδιων των συντελεστών της. Ένας από αυτούς είναι και ο δημοφιλής ηθοποιός, Γεράσιμος Γεννατάς, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Αυγή" και τη δημοσιογράφο, Πόλη Κρημνιώτη, μίλησε για το γεγονός.

Η έντονη αντίδραση του Γεράσιμου Γεννατά για το πρόωρο τέλος της σειράς, "Έρωτας Φυγάς"

Πώς από τον Αρτό περνάς σ αυτόν τον ψευταράκο, μπαγαπόντη Στρατή, του σίριαλ Έρωτας Φυγάς; Πώς είναι αυτή η διαδικασία πολλαπλών μεταβάσεων για έναν ηθοποιό και πώς έρχεται η αποσυμπίεση;

Η λειτουργία ενός ηθοποιού είναι η ίδια και στο θέατρο και στην τηλεόραση. Ψάχνεις στο βάθος των αποσκευών σου να βρεις εκείνα τα υλικά με τα οποία θα δώσεις σώμα και ψυχή στον ήρωα σου. Όλα αυτά τα υλικά είσαι εσύ. Κάθε φορά.

έρωτας φυγάς τέλος

Και τώρα που τελειώνει το σίριαλ έτσι ξαφνικά;

Για εμένα το θέμα είναι πως ένα κανάλι αδιαφορεί για τους θεατές του γιατί μέχρι τώρα είχαμε τη δικαιολογία της χαμηλής τηλεθέασης. Ο Έρωτας Φυγάς, όμως, έχει πάρα πολύ υψηλά νούμερα. Πώς αδιαφορείς, λοιπόν, για όλους αυτούς τους ανθρώπους. Από την άλλη είμαστε και όλοι εμείς οι συντελεστές που μένουμε ξαφνικά χωρίς δουλειά 5 μήνες πριν τελειώσει το συμβόλαιό μας. Η κίνηση αυτή τοποθετεί τα πράγματα σε μια άλλη συνθήκη που, κατά τη γνώμη μου, θα γίνει πολύ πιο ζοφερή σε ό,τι αφορά τα εργασιακά τω καλλιτεχνών.