«Μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια άλλαξαν πάρα πολλά...» - Η συγκινητική εξομολόγηση του Γιώργου Σαμπάνη

«Βρέθηκα σε μια πολύ σοβαρή σχέση...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, Γιώργος Σαμπάνης, αν και προσπαθεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει αρκετά με τη νέα του σχέση. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός απολαμβάνει τον έρωτα στο πλευρό της συντρόφου του, Ιωάννας Σαρρή (δείτε εδώ φωτογραφίες του ζευγαριού από σπάνια βραδινή έξοδο).

Πρόσφατα, εκείνος παραχώρησε μία βαθιά εξομολογητική συνέντευξη στο περιοδικό "Madame Figaro", και τη δημοσιογράφο Ραφαέλα Ράλλη, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του και τις αλλαγές της ζωής του, τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Γιώργου Σαμπάνη και τα τρυφερά λόγια για τη σχέση του με την Ιωάννα Σαρρή

Το διπλό ολοκαίνουριο άλμπουμ Λες και με ξέρεις στα δικά μου αφτιά μοιάζει να αφηγείται μια ιστορία. Ισχύει;

Ναι, αφηγείται την ιστορία τεσσάρων χρόνων καραντίνας, δυσκολιών και ελπίδας. Μια ιστορία για ανθρώπους που βγήκαν από τη ζωή μου... αλλά και για άλλους που ήρθαν για να μείνουν. Νομίζω πως, διαβάζοντας κανείς το εισαγωγικό σημείωμα, μπορεί να καταλάβει. Λέει όλα αυτά που συνέβησαν στο 100%. Μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια άλλαξαν πάρα πολλά. Μέσα σε μία εβδομάδα «έφυγαν» δύο αγαπημένοι μου συγγενείς, ενώ μέσα στην ίδια χρονιά ακόμα ένας. Βρέθηκα σε μια πολύ σοβαρή σχέση, έφυγα από μια άλλη, πολύ μεγάλη, σταμάτησα να συνεργάζομαι με τον μάνατζέρ μου έπειτα από 11 χρόνια, έπειτα ήρθαν άλλοι συνεργάτες... συνεργάτες καρδιάς.

σαμπάνης σχέση

Άλλαξε η ζωή μου καταιγιστικά και για έναν ταύρο στο ζώδιο, όπως εγώ, αυτό δεν είναι πολύ εύκολο. Μέσα σε αυτά πρόσθεσε το ότι στο νέο άλμπουμ δε συνεργάζομαι αποκλειστικά με την Ελεάνα Βραχάλη και αυτό θεωρώ πως είναι η μεγαλύτερη καλλιτεχνική αλλαγή που έχω κάνει τα τελευταία 10 χρόνια. Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από κοινού, είμαστε πάρα πολύ φίλοι και φυσικά μπορεί να γράψουμε τον επόμενο δίσκο μαζί. Τώρα πρόσφατα μάλιστα κάναμε ένα τραγούδι μαζί για τον Σωκράτη Μάλαμα, για την Έλενα Παπαρίζου, όπως και για άλλους καλλιτέχνες, απλώς δε γράψαμε μαζί για μένα. Το Λες και με ξέρεις είναι ένα πολυσυλλεκτικό άλμπουμ από συναισθηματική και καλλιτεχνική ανάγκη.