«Δεν ξέρω, πως θα μιλήσω στην κόρη μου για...» - Η εξομολόγηση του ΜΙχάλη Σαράντη, που συγκίνησε τη Βάσω Λασκαράκη

«Κατ’ αρχάς είναι πάνω της...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Δεν ξέρω, πως θα μιλήσω στην κόρη μου για...» - Η εξομολόγηση του ΜΙχάλη Σαράντη, που συγκίνησε τη Βάσω Λασκαράκη

Ο επιτυχημένος και διακεκριμένος ηθοποιός, Μιχάλης Σαράντης, πρωταγωνιστεί φέτος στη δραματική σειρά εποχής, "Οι Πανθέοι". Ο ίδιος τα τελευταία χρόνια, όπως έχει αποκαλύψει έχει βιώσει ποικίλα και διαφορετικά συναισθηματικά φορτισμένα γεγονότα. Από τη μία πλευρά, έζησε την απώλεια των γονιών του (δείτε τι είχε πει πρόσφατα για το γεγονός), και από την άλλη τη γέννηση της κόρης του, καρπού του έρωτά του με τη συνάδελφό του, Μαίρη Μηνά.

Σήμερα, Κυριακή Δεκεμβρίου, ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "The Break", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ, και την οποία παρουσιάζει η Βάσω Λασκαράκη, και παραχώρησε μία εκ βαθέων αποκαλυπτική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε, τόσο στην κόρη του, όσο και στην απώλεια των γονιών του.

Η συγκινητική συνέντευξη του Μιχάλη Σαράντη, που "λύγισε" τη Βάσω Λασκαράκη στον αέρα της εκπομπής

«Μιλούσαμε πολύ με τους γονείς μου αλλά δεν ήταν επεξηγηματικοί σε πράγματα. Μάλλον και εγώ από εκεί το έχω πάρει αυτό.

Δεν ξέρω ακόμα, πως θα μιλήσω στην κόρη μου για τους γονείς μου. Θα της βάλω μάλλον καμιά κασέτα να τους δει. Δεν ξέρω, γιατί δεν ξέρω και εγώ, τι να πω για τους γονείς μου. Είναι τόσο έντονη η παρουσία τους εν τη απουσία τους που είναι όλα αυτά που έχουμε ζήσει σαν μια μνήμη, η οποία όμως είναι δίπλα. Δεν είναι μπλερ. Ξέρεις, είναι εδώ, αλλά δεν είναι. Είναι τρομακτικό και πολύ λυπηρό, αλλά δεν ξέρω τι να της πω. Αφού είναι εδώ, κάπου είναι. Κατ’ αρχάς είναι πάνω της, στο πρόσωπο της. Μοιάζει σε όλους, δεν ξέρω αν έχει πάρει τα καλά ή τα κακά τους χαρακτηριστικά.

Τους γονείς της Μαίρης του έχω σαν οικογένεια, και έτσι μας συμπεριφέρονται και σε εμένα και στα αδέρφια μου. Και η μαμά της ειδικά μας συμπεριφέρεται και στα τέσσερα, σαν να είμαστε δικά της παιδιά», εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής, και με τα λόγια του έκανε την παρουσιάστρια να "λυγίσει".