Ερωτευμένη ξανά μετά από 20 χρόνια γάμου - Ο κούκλος Έλληνας που έκλεψε την καρδιά της Nία Βαρντάλος μετά το διαζύγιό της

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας ''Γάμος αλά ελληνικά''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η αγαπημένη σε όλους ταινία ''Γάμος αλά ελληνικά 3" έχει ξεκινήσει τα πρώτα γυρίσματα της (δείτε εδώ τι θα συμβεί με τον Γεωργούλη) και δεν θα μπορούσαν να γίνουν πουθενά αλλού εκτός από την όμορφη Ελλάδα με τη Νία Βαρντάλος να επισκέπτεται την αγαπημένη της χώρα.

Μπορεί λοιπόν η ηθοποιός να έρχεται στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους, ωστόσο μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής Στούντιο 4 έγινε γνωστό, πως η Νία Βαρντάλος μετά το διαζύγιό της από 20 χρόνια γάμου είναι και πάλι ερωτευμένη.

Ο νέος σύντροφος της Νία Βαρντάλος μετά το διαζύγιό της

Ο λόγος για τον Έλληνα, που της έκλεψε την καρδιά και ακούει στο όνομα Σπύρος. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη φάση των γυρισμάτων και μέχρι στιγμής οι δύο τους έχουν κάνει ήδη τις πρώτες επίσημες εξόδους τους.

Φωτογραφίες από το ταξίδι της στην Αντίπαρο

Οι δύο πρώτες ταινίες ήδη μετρούν πολλά χρόνια διαφοράς μεταξύ τους, με την δεύτερη να μην είναι τόσο επιτυχημένη, ωστόσο η τρίτη φαίνεται πολλά υποσχόμενη, παρά την δυσάρεστη είδηση για τον τηλεοπτικό πατέρα του βασικού ρόλου.

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Κέρκυρα, στη Ραφήνα και σε διάφορα άλλα μέρη, ενώ θα διαρκέσουν μέχρι και τον Αύγουστο. Παρόλα αυτά, η πρωταγωνίστρια, Νία Βαρντάλος εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στην Αντίπαρο, όπου έκανε διακοπές με τον σύζυγό της Ίαν Γκόμεζ και την μικρή τους κόρη.

Οι τρεις τους έκαναν βόλτες στο νησί, φορώντας το μαγιό τους και τα κλασικά ρούχα παραλίας, με την ίδια να φοράει ένα πολύ εντυπωσιακό και έντονο πορτοκαλί καφτάνι, ενώ φαίνεται πως διασκεδάζουν και κατά την παραμονή τους στο ξενοδοχείο, αφού έχουν μπροστά τους μία απέραντη πισίνα για να παίζει και το παιδί τους.

Νία Βαρντάλος

Νία Βαρντάλος - Πάρος