«Βαρέθηκα! Είναι πράγματα, που...» - Η αποστομωτική απάντηση της Κορινθίου για τη σχέση της με το Λιάγκα μετά την αποχώρησή της από το Πρωινό

Θα πήγαινε καλεσμένη σε εκπομπή του;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Βαρέθηκα! Είναι πράγματα, που...» - Η αποστομωτική απάντηση της Κορινθίου για τη σχέση της με το Λιάγκα μετά την αποχώρησή της από το Πρωινό

Μια τηλεοπτική σχέση, που έληξε άδοξα είναι αυτή του Γιώργου Λιάγκα και της Μαρίας Κορινθίου, καθώς η συνεργασία των δύο την χρονιά 2022-2023 στο Πρωινό του ΑΝΤ1 δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα με την ηθοποιό να αποχωρεί.

Στη συνέχεια και μετά την αποχώρηση της Κορινθίου από την εκπομπή ειπώθηκαν πολλά, ωστόσο κανένας από τους δύο (Λιάγκα και Κορινθίου) δε θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του και να αποκαλύψει, πως εξελίχθηκε η συνεργασία τους.

Μέσα από νέες δηλώσεις, που έκανε η Μαρία Κορινθίου στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και προβλήθηκαν την Δευτέρα 11/12 η ίδια άφησε να εννοηθεί - για μία ακόμη φορά - πως κάτι συνέβη ανάμεσά τους χωρίς να θέλει να τοποθετηθεί περαιτέρω (δείτε εδώ τη σπόντα της μετά το σχόλιο του Λιάγκα).

Οι δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα

«Θα μπορούσαμε να πάμε με τον Γιάννη Αϊβάζη καλεσμένοι στην εκπομπή του Λιάγκα, πολλά πράγματα θα μπορούσαν. Νομίζω, ότι είναι κάτι που έχει τελειώσει. Όλα καλά, να είμαστε καλά.

Εντάξει νομίζω, ότι είναι πράγματα πια, που δε θέλω να τοποθετηθώ και δημοσίως. Τίποτα θα πω εγώ τελεία, δε θέλω να απαντήσω σε όλα αυτά, γιατί συνέχεια διαιωνίζεται κάτι, το ρωτάμε, το ρωτάμε, είμαι και εγώ ένας ειλικρινής άνθρωπος και θέλω να σας απαντήσω όμορφα και ωραία, αλλά από την άλλη βαρέθηκα!», είπε η Μαρία Κορινθίου.

Η δήλωση του Αϊβάζη για τον Λιάγκα

«Θα έκαναν καθημερινό σίριαλ με την Μαρία. Λέμε την γνώμη μας ο ένας στον άλλο αλλά δεν επιβάλουμε αυτό το οποίο πιστεύουμε. Έχουν υπάρξει πολλές φορές που είμαι αντίθετος. Στο Asia Express η Μαρία με παρακίνησε να πάω», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης.

Σχετικά με το Πρωινό, έπειτα από ερώτηση αν πήγαινε καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα, απάντησε: «Για το Πρωινό και βέβαια μιλήσαμε. Είπαμε τα υπέρ και τα κατά σε γενικές γραμμές. Κατά δεν βρίσκαμε, βρήκαμε μετά, αλλά μέχρι εκεί. Είμαι ακόμα λίγο θυμωμένος, όχι με τον Γιώργο, αλλά είμαι ακόμα θυμωμένος με την κατάσταση αυτή, δεν νομίζω. Άλλωστε είμαι άνθρωπος που δεν πολυβγαίνω στα κανάλια».

Υπήρξε δημοσίευμα που τον ενόχλησε; «Κινήθηκα νομικά για ψεύτικα δημοσιεύματα που αφορούσαν το παιδί μου. Σχετικά με τίτλο "Κορινθίου - Αιβάζης σπρώχνουν το παιδί τους για 20.000 ευρώ... στο εμπόριο, όταν γεννήθηκε η Ισμήνη. Ήταν ότι πιο τραγικό έχω διαβάσει», είχε πει ο Γιάννης Αϊβάζης στην κάμερα του Mega Καλημέρα.