«Τι παραπάνω έχει ο Σάκης Ρουβάς από μένα;» - Τα σχόλια της Ραμόνας Βλαντή για την επιστροφή της στην τηλεόραση

«Η Κόνι Μεταξά στο My Style Rocks...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τη δημοφιλή fashion expert και επιχειρηματίας, Ραμόνα Βλαντή, τη γνωρίσαμε μέσα από την εντυπωσιακή και πολύ εκρηκτική της παρουσία, στο γνωστό reality μόδας, "My Style Rocks", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ. Αν και το τελευταίο καιρό το όνομά της ακούγεται, πως θα περάσει ξανά στο πλατό του παιχνιδιού, σε μία διαφορετική θέση (δείτε εδώ τι συζητιέται), εκείνη δεν το έχει επιβεβαιώσει ακόμα. Πραγματοποίησε πρόσφατα, μία δημόσια βραδινή εμφάνιση και παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες.

Τα λόγια της παρουσιάστηκαν, σήμερα, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, από την πρωινή εκπομπή "Mega Καλημέρα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα επόμενα τηλεοπτικά της βήματα, αλλά και στην προσωπικότητά της.

Οι δηλώσεις της Ραμόνας Βλαντή για την τηλεοπτική της επιστροφή

«Το γνωρίζω, πως το όνομά μου ακούστηκε, ότι θα είμαι στο "The Voice", γιατί έχω ικανότητες και στη μουσική, και σας το έχω πει. Τι παραπάνω έχει ο Σάκης Ρουβάς από μένα; Γιατί να μην είμαι εγώ στη θέση του coach; Η Κόνι Μεταξά στο My Style Rocks και εγώ στο Voice, για ποιο λόγο να μη συμβεί αυτό; Aπό που να έχει εμπειρία η Κόνι στη μόδα; Τραγουδίστρια δεν είναι η κοπέλα, βρε παιδιά.

Δεν θα ήθελα να είμαι παρουσιάστρια. Θα ήθελα να δοκιμαστώ σε ένα πολύ ωραίο project, στο οποίο θα μπορούσα να δείξω και μία άλλη πλευρά της Ραμόνας Βλαντή. Γιατί η Ραμόνα είναι πολλά πράγματα, πέρα από expert στο χώρο της μόδας, θα ήθελα να είμαι σε κάτι τέτοιο, επειδή είμαι μαμά, είμαι μορφωμένη με πολλά χιλιόμετρα, έχω διαβάσει πολλά βιβλία, και για αυτό. Αν και η μεγάλη μου αγάπη είναι η μόδα, και θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο, εγώ ζω από τη μόδα, από αυτό βιοπορίζομαι. Έχω περάσει οικονομικές δυσκολίες, έχω δουλέψει πάρα πολύ στη ζωή μου, δουλεύω από τα 14 μου, και όσο ήμουν φοιτήτρια, δούλευα και ως σερβιτόρα», εξομολογήθηκε η αγαπημένη και δημοφιλής επιχειρηματίας στις κάμερες.