My Style Rocks: Αυτή είναι η επικρατέστερη κριτική επιτροπή για το Μεγάλο Τελικό - Ποια θα αντικαταστήσει τη Σοφία Χατζηπαντελή;

Θα είναι και στον επόμενο κύκλο;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Facebook/ My Style Rocks
Facebook/ My Style Rocks

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, σύντομα θα έχουμε το μεγάλο τελικό του reality μόδας, "My Style Rocks", το οποίο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ. Ωστόσο, η φετινή σεζόν για το παιχνίδι μόδας ήταν πολύ ταραγμένη, αφού η κριτική επιτροπή δε σημείωσε την αναμενόμενη επιτυχία, με αποτέλεσμα, η διοίκηση του καναλιού να σκέφτεται από πολύ νωρίς τον ανασχεδιασμό του (δείτε εδώ τα σχόλια της Κατερίνας Καραβάτου για αυτά που συμβαίνουν).

Παράλληλα, στα πλαίσια προετοιμασίας του reality, για το επερχόμενο τέλος του πρώτου μισού της τηλεοπτικής σεζόν, γίνονται δοκιμαστικά για τη δημιουργία της τελικής κριτικής επιτροπής, σύμφωνα με ρεπορτάζ, που παρουσίασε η πρωινή εκπομπή, "Mega Καλημέρα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, σήμερα, Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου.

Η διαμόρφωση της κριτικής επιτροπής του τελικού του "My Style Rocks"

Όπως αναφέρει, ο δημοσιογράφος της εκπομπής, η επιλογή των guest κριτών, που θα "εισβάλλουν" στο παιχνίδι της μόδας, πρόκειται να εμφανιστούν ήδη από το επεισόδιο του ημιτελικού. Παράλληλα, όπως φαίνεται οι υπεύθυνοι της παραγωγής έχουν αποφασίσει, να περάσουν από δοκιμαστικό τέσσερις επώνυμες γυναίκες, οι οποίες πέρα από τη συμμετοχή τους στον μεγάλο τελικό, θα δοκιμαστούν και ως αντικαταστάτριες της Σοφίας Χατζηπαντελή.

Οι γυναίκες, που ακούγονται και οι οποίες θα περάσουν από το στούντιο της παραγωγής, είναι η Κόνι Μεταξά, η Χριστίνα Κοντοβά, η Σοπράνο, καθώς και η Έβελυν Καζαντζόγλου. Ακόμη, βέβαια ο σταθμός δεν έχει πάρει ακόμα αποφάσεις, για τη δομή της εκπομπής, για αυτό και δε θα ξεκινήσει από τον Ιανουάριο, που ήταν το αναμενόμενο, αλλά μετά το Φεβρουάριο.

Υπενθυμίζουμε, ότι πριν λίγο καιρό, υπήρχε έντονη φημολογία, ότι τη θέση της Σοφίας Χατζηπαντελή, θα έπαιρνε η Ραμόνα Βλαντή, την οποία είδαμε και πριν κάποιο χρονικό διάστημα ως guest εμφάνιση στο παιχνίδι (δείτε εδώ τι είχε ειπωθεί για την Ραμόνα Βλαντή και την αντικατάσταση της κριτικής επιτροπής).