«Αυτά είναι θέματα...» - Η αντίδραση της Κατερίνας Καραβάτου για Σοφία Χατζηπαντελή και Ραμόνα Βλαντή

Μετά τον καβγά στο "My Style Rocks"

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Αυτά είναι θέματα...» - Η αντίδραση της Κατερίνας Καραβάτου για Σοφία Χατζηπαντελή και Ραμόνα Βλαντή

Τη γνωστή παρουσιάστρια, Κατερίνα Καραβάτου, "τσάκωσαν" στο αεροδρόμια οι τηλεοπτικές κάμερες, και τη ρώτησαν για τη συνέχεια του reality μόδας "My Style Rocks", που προβάλλεται μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων μίλησε και για τη Σοφία Χατζηπαντελή, αλλά και για τη Ραμόνα Βλαντή, οι οποίες μάλιστα είχαν στο χθεσινό επεισόδιο, Τρίτη 30 Οκτωβρίου, του παιχνιδιού έναν πολύ έντονο καβγά (δείτε εδώ τι συνέβη).

Η αντίδραση της Κατερίνας Καραβάτου για Σοφία Χατζηπαντελή και Ραμόνα Βλαντή και η απάντησή της για το "My Style Rocks"

«Αυτά είναι πολύ σοβαρά θέματα, που δεν μπορούμε να πούμε στα γρήγορα. Αυτά είναι θέματα του καναλιού. Δεν ξέρω ακόμα, αν συνεχίζουμε ή αν δε συνεχίζουμε. Δεν έχω κάποια πληροφορία να σας δώσω», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα της εκπομπής:

Ποιος θα είναι ο νέος κριτής του My Style Rocks

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, ο Νοέμβρης είναι ο μήνας, που θα οριστικοποιηθεί η συνέχεια του reality μόδας, "My Style Rocks", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ. Ρεπορτάζ της πρvινής εκπομπής του Mega, "Mega Καλημέρα", αποκάλυψε ένα καυτό όνομα, που συζητιέται, για να γίνει μέλος της κριτικής επιτροπής του παιχνιδιού.

Ο νέος κύκλος πρόκειται να αρχίσει τον Ιανουάριο του 2024. Η αρχική πρόθεση μέχρι στιγμής του καναλιού είναι να συνεχιστεί το reality μόδας, με νέα επεισόδια, και την ολοκλήρωση της σεζόν το καλοκαίρι. Το μεγάλο ερώτημα, όμως που έχει προκαλέσει σάλο είναι, αν πρόκειται να δούμε αλλαγές στην κριτική επιτροπή.

Δείτε επίσης: Η καταγγελία πρώην παίκτριας του My Style Rocks για την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

Υπάρχει η έντονη φημολογία, πως ένα συγκεκριμένο guest που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του My Style Rocks, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους της παραγωγής και έγιναν οι πρώτες συζητήσεις, για μια μόνιμη συνεργασία στον επόμενο κύκλο του project.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως το πρόσωπο, που θα ανανεώσει το παιχνίδι, είναι η Ραμόνα Βλαντή, η οποία ενθουσίασε το κανάλι και ήδη γίνονται σκέψεις για να καθίσει σε μία από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής το 2024.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα της εκπομπής: