«Ελπίζω να μην ήταν κι αυτή η αποχώρηση μία ακόμα απαίτηση της κυρίας που κάποτε απαίτησε να διώξουν κι εμένα» - Νέα καταγγελία κατά της Κατσαΐτη από παίκτρια του My Style Rocks

«Δεν έχω μιλήσει ποτέ γι' αυτό, αλλά...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Το βράδυ της Παρασκευής 20/10 προβλήθηκε το 4ο Live του Fame Story, κατά το οποίο φαίνεται πως η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη έλυσε την παρεξήγησε με την Χριστίνα μετά την καταγγελία της για επιθετική συμπεριφορά (δείτε εδώ το βίντεο). Παρόλα αυτά, η παίκτρια αποχώρησε λίγο αργότερα.

Η Σοφία Λεοντίτση, η οποία παρακολουθούσε το reality από το σπίτι της, με το που πραγματοποιήθηκε η αποχώρηση προχώρησε σε μία ανάρτηση κατά την οποία εννοούσε πως και στη δική της περίπτωση, στο παιχνίδι που συνεργάστηκε με την συγκεκριμένη στυλίστρια, είχε δημιουργηθεί επεισόδιο και γι' αυτό εκείνη είχε απαιτήσει να τη διώξουν, όπως κι έγινε. Ο λόγος για το My Style Rocks.

Η καταγγελία της Σοφίας Λεοντίτση για την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

«Ελπίζω να μην ήταν κι αυτή η αποχώρηση μία ακόμα απαίτηση της κυρίας που κάποτε απαίτησε να διώξουν κι εμένα. Παραείναι συμπτωματική η στιγμή που αποχωρεί το κορίτσι αυτό μετά απ' ότι έγινε... Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Δεν έχω μιλήσει ποτέ γι' αυτό, αλλά γαργαλήθηκε το μέσα μου», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σοφία Λεοντίτση Κατσαϊτη Fame Story

Τι πραγματικά συνέβη στην περίπτωση της Χριστίνας: Ολόκληρο το βίντεο

Στο 3ο Live του Fame Story η Χριστίνα ανέβηκε στη σκηνή και προχώρησε σε μία καταγγελία κατά της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη, επισημαίνοντας πως της ζήτησε να αλλάξει τελευταία στιγμή τα ρούχα που θα φορούσε στην εμφάνισή της, κάνοντας λόγο για βίαιη συμπεριφορά μάλιστα (δείτε εδώ όσα εξομολογήθηκε).

Η στυλίστρια την διέψευσε στον αέρα, ωστόσο η παραγωγή δεν προχώρησε σε καμία κίνηση μέχρι να παιχτεί ολόκληρο το βίντεο με τον τσακωμό τους. Το βίντεο, λοιπόν, αυτό προβλήθηκε την Τετάρτη 18/10 στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα.

Σε αυτό φαίνεται ξεκάθαρα πως η διαγωνιζόμενη δεν φοράει το δικό της ρούχο, όμως δεν φαίνεται καμία βίαιη κίνηση από την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη προς εκείνη. Ακούγεται μονάχα η Χριστίνα, η οποία φώναζε για το γεγονός πως της τράβηξε το ρούχο για να το βγάλει από πάνω της, απαιτώντας της να της ζητήσει συγγνώμη. Εκείνη απορούσε για ποιο λόγο έχει υψώσει τον τόνο της φωνής της και της ανέφερε πως δεν ήταν σωστή η συμπεριφορά της.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης, μετά την προβολή του βίντεο, δήλωσε πως η παίκτρια είχε πάρει το φόρεμα μίας άλλης παίκτριας και μόλις είδε την κάμερα άλλαξε τον τόνο της φωνής της, λέγοντας πως είναι πιεσμένη και δεν αισθανόταν ωραία με την κίνηση της στυλίστριας, με τους υπόλοιπους στο πάνελ να διαφωνούν, λέγοντας πως δεν άλλαξε καθόλου ο τρόπος της συμπεριφοράς της.