My Style Rocks: Ποιος θα είναι ο νέος κριτής στον επόμενο κύκλο;

Κανείς δεν περιμένει αυτό το όνομα

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Facebook/ My Style Rocks
Facebook/ My Style Rocks

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, ο Νοέμβρης είναι ο μήνας, που θα οριστικοποιηθεί η συνέχεια του reality μόδας, "My Style Rocks", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ. Ρεπορτάζ της πρvινής εκπομπής του Mega, "Mega Καλημέρα", αποκάλυψε ένα καυτό όνομα, που συζητιέται, για να γίνει μέλος της κριτικής επιτροπής του παιχνιδιού.

Ποιος θα είναι ο νέος κριτής του My Style Rocks

Ο νέος κύκλος πρόκειται να αρχίσει τον Ιανουάριο του 2024. Η αρχική πρόθεση μέχρι στιγμής του καναλιού είναι να συνεχιστεί το reality μόδας, με νέα επεισόδια, και την ολοκλήρωση της σεζόν το καλοκαίρι. Το μεγάλο ερώτημα, όμως που έχει προκαλέσει σάλο είναι, αν πρόκειται να δούμε αλλαγές στην κριτική επιτροπή.

Δείτε επίσης: Η καταγγελία πρώην παίκτριας του My Style Rocks για την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

Υπάρχει η έντονη φημολογία, πως ένα συγκεκριμένο guest που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του My Style Rocks, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους της παραγωγής και έγιναν οι πρώτες συζητήσεις, για μια μόνιμη συνεργασία στον επόμενο κύκλο του project.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως το πρόσωπο, που θα ανανεώσει το παιχνίδι, είναι η Ραμόνα Βλαντή, η οποία ενθουσίασε το κανάλι και ήδη γίνονται σκέψεις για να καθίσει σε μία από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής το 2024.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα της εκπομπής:

6+1 πράγματα που δεν γνώριζες για τη Ραμόνα Βλαντή

1.Ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ σε ηλικία 15 ετών.

2. Πήρε μέρος στο Next Top Model βαλκανικής χώρας και έκτοτε η καριέρα της εκτοξεύτηκε/ Έχει δουλέψει με οίκους όπως Roberto Cavalli και Missoni.

3. Στην Ελλάδα θα έρθει για να σπουδάσει Business Administration σε συμβεβλημένο αμερικανικό πανεπιστήμιο και συγχρόνως θα συνεργαστεί με το γνωστό πρακτορείο VN.

4. Λίγο πριν αποφοιτήσει από τη σχολή της και φύγει για μεταπτυχιακά στην Αμερική, η Ραμόνα γνωρίζει τον άνδρα που θα της αλλάξει ζωή και θα την κάνει Ελληνίδα.

5. Είχε πάρει μέρος στις Playmates του 2007.

6. Είναι κολλητή φίλη με την Τζώρτζια από το My style rocks.

7. Οι δυο τους, γνωρίστηκαν στα Playmates του 2007!