Επέστρεψε στο πλατό του BreakfastStar η Ελένη Χατζίδου - «Παιδιά, τι πέρασα μακριά σας»

Τα πρώτα λόγια στην έναρξη της εκπομπής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επέστρεψε στο πλατό του BreakfastStar η Ελένη Χατζίδου - «Παιδιά, τι πέρασα μακριά σας»

Στο πλατό του BreakfastStar επέστρεψε η Ελένη Χατζίδου έπειτα από περίπου μια εβδομάδα εκτός λόγω υγείας, αφού αρρώστησε και έπρεπε να μείνει στο σπίτι της για να αναρρώσει. Μάλιστα, άρρωστη ήταν και η κόρη της, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να πάει στο νοσοκομείο - δείτε εδώ την ασύλληπτη ταλαιπωρία που πέρασε ο Ετεοκλής Παύλου.

Σήμερα Δευτέρα 11/2 ωστόσο, η τραγουδίστρια γύρισε στο πλευρό του συζύγου της και μάλιστα με πολύ όρεξη, αφού μπήκε στο πλατό με φουλ μουσική και χορό.

Τα πρώτα λόγια της Ελένης Χατζίδου

«Καλημέρα, καλή εβδομάδα! Πολύ μου λείψατε! Πάρα πολύ. Παιδιά, τι πέρασα μακριά σας. Κατ’ αρχάς μετρούσα πριν ξεκινήσετε, σκεφτόμουν ότι τώρα κάνετε αυτό. Τώρα είναι στο μίτινγκ, τώρα βάζουν μικρόφωνα. Ξεκουράστηκα. Σας παρακολουθούσα ανελλιπώς. Ωραία ήταν αλλά ελπίζω να μην χρειαστεί να ξαναφύγω. Ποτέ! Ποτέ! Ποτέ! Με το που μπήκε ο χειμώνας, μάς έχει πάει τρένο! Θα πω ό,τι δεν είπα αυτές τις μέρες», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου.

Τι είχε πει όταν βγήκε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στο BreakfastStar

Μετά από την προβολή μία είδησης, που αφορούσε τη δημοφιλή καλλιτέχνιδα, Dua Lipa, ο παρουσιαστής της εκπομπής, είπε στην παραγωγή να την καλέσει, ώστε να μιλήσουν για τα τελευταία νέα, που την αφορούν. Τότε, οι άνθρωποι του κοντρόλ αποφάσισαν, να του κάνουν μία πλάκα κατόπιν συνεννόησης με το έτερον ήμισύ του.

Η τραγουδίστρια βγήκε ζωντανά στον αέρα με τηλεφωνική σύνδεση υποδυόμενη τη διεθνούς φήμης ερμηνεύτρια. Ο σύζυγός της σάστισε, ενώ συνέχισε κι εκείνος την πλάκα, κάνοντας, ότι μιλάει με την Dua Lipa. Μετά από λίγα λεπτά το ψέμα αποκαλύφθηκε, και έγινε φανερό, ότι συνομιλεί με τη γυναίκα του.

«Καλημέρα βρε παιδιά, τι να μας κάνει τώρα η Dua. Μου λείψατε βρε παιδιά, αυτό μπορούσα κι αυτό έκανα, από το γνωστό "γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα". Η αλήθεια είναι, πως είναι η πρώτη φορά, που είμαι εκτός. Και πέρυσι είχα λείψει για μία μέρα, αλλά τώρα κατάλαβα, πως είναι έξω και πόσο σημαντικό είναι για τον κόσμο να βλέπει μία παρέα, και να περνάει καλά! Μου αρέσει η παρέα σας, που έχετε τόσο κέφι!», είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής.

«Γειά! Βλέπω την εκπομπή, μου αρέσουν τα παιδιά, που είναι εκεί στην εκπομπή», ανέφερε η κόρη τους στον αέρα της εκπομπής.