Μετά τα μπουζούκια στην ίδια θεατρική παράσταση Κατερίνα Καινούργιου & Φίλιππος Τσαγκρίδης - Οι αναρτήσεις που έκαναν

Τι συμβαίνει ανάμεσα τους;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μετά τα μπουζούκια στην ίδια θεατρική παράσταση Κατερίνα Καινούργιου & Φίλιππος Τσαγκρίδης - Οι αναρτήσεις που έκαναν

Η Κατερίνα Καινούργιου το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη με την παρέα της και το βράδυ της Παρασκευής 8/12 τα "έσπασε" στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού πρώτο τραπέζι πίστα στα μπουζούκια. Η έξοδος της αυτή ωστόσο, συζητήθηκε πολύ έντονα, λόγω του ότι στο ίδιο μαγαζί βρέθηκε και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης.

Η έξοδο της παρουσιάστριας με τον πρώην σύντροφό της στο ίδιο μαγαζί "προδόθηκε" μέσα από αναρτήσεις που έκανε ο πρώην συνάδελφος και φίλος της Χάρης Λεμπιδάκης - δείτε τις φωτογραφίες.

Η νέα έξοδος Καινούργιου - Τσαγκρίδη

Μια ημέρα αργότερα ωστόσο, Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης βρέθηκαν ξανά σε ίδια έξοδο τους. Συγκεκριμένα, και οι δυο έκαναν αναρτήσεις από την θεατρική παράσταση που παρακολούθησαν "Τhis is not Romeo and Juliet", με πρωταγωνιστές τον Αργύρη Πανταζάρα και τη Σίσσυ Τουμάση.

Και οι δυο έκαναν αναρτήσεις στα προφίλ τους στο Instagram!

Κατερίνα Καινούργιου Θεσσαλονίκη

Κατερίνα Καινούργιου Φίλιππος Τσαγκρίδης

Το σχόλιο που πυροδότησε τις φήμες περί... επανασύνδεσης

Ημέρα γιορτής ήταν Τρίτη 14/11, για όσους άκουγαν στο όνομα Φίλιππος ή Φιλίππα και με το που ξεκίνησε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η παρουσιάστρια δεν δίστασε να κάνει την αναφορά της στον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Του ευχήθηκε, δηλαδή στον αέρα, με τα σχόλια του Γρηγόρη Γκουντάρα να αφήνουν ερωτηματικά για τη σχέση τους. Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν ένας από τους μεγαλύτερους έρωτες της Κατερίνας Καινούργιου, με την ίδια να κάνει συχνές αναφορές στο όνομά του όλα αυτά τα χρόνια μετά τον χωρισμό τους, παρόλο που εκείνος είχε προχωρήσει τη ζωή του (δείτε εδώ ποια φέρεται πως ήταν η σύντροφός του - εάν δεν είναι ακόμη).

«Καλημέρα, καλή σας ημέρα. 10:00 ακριβώς. Καλημέρα αγαπημένοι μου τηλεθεατές! Τρίτη 14 του Νοέμβρη. Χρόνια πολλά στον Φίλιππο και στη Φιλίππα. Βέβαια, τόσα χρόνια έχω μάθει πότε είναι... νομίζω Άγιος ήταν», είπε αρχικά η παρουσιάστρια, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να σχολιάζει: «Όχι απλά έχεις μάθει...» και να προσθέτει την ώρα που του έλεγε πως θα τον πάρει τηλέφωνο μετά την εκπομπή να του πει τα χρόνια πολλά: «Μας έφυγε τώρα...».

Τότε εκείνη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Καλά μην είσαι και τόσο σίγουρος...».