«Έλα τώρα...Παιδιά! Κανένας δεν έχει δικαίωμα να πει σε άλλον, ότι είναι κάρβουνο» - Έξαλλη η Μελέτη με τον χαρακτηρισμό της Γερμανού για συνεργάτη της

Ο λόγος για τον Δημήτρη Πανόπουλο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ναταλία Γερμανού πρόσφατα σε συνέντευξή της μίλησε σχετικά με τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Πανόπουλο, πως η πρώτη χρονιά της τηλεοπτικής τους συνύπαρξης ήταν σαν αυτό, που λέμε ''άνθρακας ο θησαυρός'' (δείτε εδώ).

Σαφώς και σήμερα η παρουσιάστρια και ο δημοσιογράφος έχουν εξαιρετικές σχέσεις, αφού συνεχίζουν και συνεργάζονται στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται. Τα σχόλια ωστόσο για την τοποθέτηση της Γερμανού ήταν ποικίλα.

Με τη σειρά της η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε τη Δευτέρα 11/12 στο Mega Καλημέρα, πως κατά τη γνώμη της είναι άκομψο να αποκαλεί κάποιος τον συνάδελφό του ''άνθρακα'' και πως υπάρχουν πολλοί άλλοι και πιο ωραίοι τρόποι για να τον χαρακτηρίσει.

Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για τα σχόλια της Γερμανού για τον Πανόπουλο

«Δεν κρίθηκε το γεγονός, ότι πήγε και το είπε δημόσια. Κρίθηκε το γεγονός, ότι οι παρουσιαστές πηγαίνουν και αποκαλούν συναδέλφους ''άνθρακας ο θησαυρός'', αυτό σχολιάστηκε. Κανένας άνθρωπος δεν έχει κανένα δικαίωμα να πει σε έναν άλλον άνθρωπο, ότι είναι κάρβουνο. Έλα τώρα... Παιδιά, ούτε το αφεντικό δεν πρέπει να έχει το δικαίωμα να λέει στον άλλον, ότι είναι άνθρακας. Υπάρχουν πολύ πιο ωραίοι τρόποι να πεις σε κάποιον, ότι δεν κάνει για κάτι», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η απάντηση του Δημήτρη Πανόπουλου

«Το περιεχόμενο της συνέντευξης το ήξερα από πριν δεν έπεσα από τα σύννεφα. Πρώτα από όλα πιστεύω, ότι αυτά, που συμβαίνουν στα γραφεία δε χρειάζεται να βγαίνει προς τα έξω και είναι πάγια τακτική μου αυτή να μη συζητάω δημόσια αυτά, που συμβαίνουν. Τώρα αν ήταν δύσκολη η πρώτη χρονιά, ναι ήταν!

Και η Ναταλία ίσως να περίμενε άλλα πράγματα από αυτά, που ήρθανε. Εγώ αυτό, που θέλω να πω και για αυτό, που επέμεινα να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία είναι, ότι εγώ τα διαπιστευτήρια μου τα είχα δώσει. Εγώ ήρθα από ένα κανάλι, στο οποίο έκανα τα πάντα. Οπότε δε μπορώ να σταθώ στη δυσκολία ή στις απαιτήσεις, που υπήρχαν, όσο στο γεγονός, ότι αυτό το πράγμα λειτούργησε.

Ήθελα να δώσω αυτό, που μπορούσα, γατί δεν το είχα δώσει στην αρχή. Μπορεί να έφταιγα εγώ, μπορεί να έφταιγε και το περιβάλλον, στο οποίο βρέθηκα και δε με άφηνε να δώσω αυτό, που μπορούσα, γιατί δε θέλω να ρίξω την ευθύνη σε άλλους 100%.

Χρειάζεται δύο για να χορέψεις και την πρώτη χρονιά δεν υπήρχε ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος στο χορό. Δεν δικαιολογώ τίποτα σου λέω, ότι τα πράγματα ήταν έτσι. Τώρα αν έπρεπε να είναι έτσι ή αν έπρεπε να είναι διαφορετικά, δε μπορούμε να πάμε το χρόνο πίσω, το θέμα είναι ότι μπορέσαμε και βρήκαμε έναν τρόπο συνεργασίας και φέτος είμαστε στην τρίτη χρονιά.

Αν είχαν ξεπεραστεί τα όρια θα το είχαμε μάθει. Νομίζω, ότι πλέον έχουμε καταφέρει όλοι να βγάζουμε αυτό, που χρειάζεται. Η Ναταλία για εμένα, όχι επειδή είμαι εκεί ίσως η κορυφαία Ελληνίδα παρουσιάστρια, μπορεί να χειριστεί τα πάντα με τεράστια χειρουργική ακρίβεια, κατά τα άλλα όμως όταν κλείνουν οι κάμερες, που αυτό δε σας αφορά είναι ένας δύσκολος άνθρωπος. Ούτε το κρύβω και σε εκείνη το έχω πει, ότι Ναταλία είσαι δύσκολη», είχε πει ο Δημήτρης Πανόπουλος στο Super Κατερίνα.