«Δε φοράω το μονόπετρο, γιατί...» - Η αποκάλυψη της Έλενας Τσαγκρινού για το γάμο της με τον Dj Stephan

«Το πιο ακριβό δώρο, που μου έχει κάνει ο σύντροφός μου, είναι...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η αγαπημένη και δημοφιλής τραγουδίστρια, Έλενα Τσαγκρινού, πρόκειται να ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, με τον εκλεκτό της καρδιάς της, επίσης μουσικό καλλιτέχνη, Dj Stephan. Οι δυο τους, αν και προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς όμως να διστάζουν να μιλάνε για την προσωπική της ζωή, αλλά και για τον επικείμενο γάμο τους.

Σε πρόσφατη δημόσια βραδινή έξοδο, που πραγματοποίησε εκείνη, παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ευτυχές γεγονός, αλλά και στο λόγο, που δε φοράει πλέον στο χέρι της το μονόπετρο, που της χάρισε ο σύντροφός της (δείτε εδώ το ευτράπελο που συνέβη με την πρόταση γάμου).

Οι δηλώσεις της παρουσιάστηκαν, σήμερα, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, από την πρωινή εκπομπή "Mega Καλημέρα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega.

Ο λόγος που η Έλενα Τσαγκρινού δε φοράει πλέον το μονόπετρο, που τη έδωσε ο αγαπημένο της, DJ Stephan, στο χέρι της

«Δεν έχω ιδέα πότε θα γίνει ο γάμος, δεν ξέρω καθόλου. Το μονόπετρο δεν το φοράω, γιατί έχει γίνει κάτι. Έχω φάει μάτι σίγουρα, γιατί έχει φύγει ένα στρασάκι και το έχω στείλει να το φτιάξω. Το πιο ακριβό δώρο, που μου έχει κάνει ο σύντροφός μου, είναι ένα σπίτι», αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Είναι τελικά έγκυος;

Η Έλενα Τσαγκρινού είχε εντοπιστεί από το Mega Καλημέρα με τις δηλώσεις που παραχώρησε η τραγουδίστρια να προβάλλονται την Πέμπτη (19/10) σχετικά με τα προσωπικά, αλλά και τα καλλιτεχνικά της σχέδια.

Με χαμόγελο απάντησε η τραγουδίστρια σε όσες ερωτήσεις, που της έγιναν με τις φήμες εγκυμοσύνης να γράφονται για εκείνη πριν από το καλοκαίρι. Έχοντας περάσει μερικοί μήνες η Έλενα έκανε γνωστό, πως θα ήθελε να αποκτήσει ένα δικό της παιδί, καθώς το θεωρεί ευλογία και σε κάθε περίπτωση θα το ανακοινώσει όταν και αν έρθει η στιγμή.

«Παιδιά έχω πει, ότι θα το δηλώσω εννοείται δημοσίως, όταν θα έρθει αυτή η όμορφη και ευχάριστη ημέρα, γιατί είναι ευχή το να έρθει ένα παιδάκι σε εμένα και τον σύντροφό μου, από εκεί και πέρα δεν με ενοχλεί όχι και εννοείται θα το μοιραστώ μαζί σας», είπε.