«Σας κοροϊδεύω μέσα στη μούρη!» - Έξαλλοι στο Πρωινό Σουσού με τις πρώτες δηλώσεις του Μαζωνάκη μετά την ακύρωση της εμφάνισής του στο Φωταέριο

«Τι πάει να πει δε θυμάμαι;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Σας κοροϊδεύω μέσα στη μούρη!» - Έξαλλοι στο Πρωινό Σουσού με τις πρώτες δηλώσεις του Μαζωνάκη μετά την ακύρωση της εμφάνισής του στο Φωταέριο

Ένα από τα πολλά σχήματα της νυχτερινής Αθήνας είναι αυτό με τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Ηλία Καμπακάκη στο ''Φωταέριο'' με τον πρώτο να ακυρώνει την Πέμπτη 7/12 την τελευταία στιγμή την εμφάνισή του στο μαγαζί (δείτε εδώ).

Μεγάλη συζήτηση έγινε γύρω από το όνομα του Γιώργου Μαζωνάκη, καθώς δεν υπήρξε καμία επίσημη ανακοίνωση, ούτε πριν το συμβάν, αλλά ούτε και μετά από αυτό, με τον κόσμο να φεύγει άπραγο από το νυχτερινό κέντρο.

Η κάμερα του Πρωινού Σουσού εντόπισε τον Μαζωνάκη έξω από το μαγαζί αποσπώντας του δηλώσεις, που προβλήθηκαν τη Δευτέρα 11/12. Ο τραγουδιστής απάντησε σα να μη θυμάται το συμβάν της απουσίας του με το πάνελ της εκπομπής να κάνει σχόλια για τη στάση και την απάντησή του.

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Μαζωνάκη μετά την ακύρωση της εμφάνισής του

«Δε θυμάμαι! Μια χαρά είμαι δόξα τω θεώ, σας ευχαριστώ πάρα πολύ!», είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

«Το δε θυμάμαι είναι ''σας κοροϊδεύω μέσα στη μούρη''. Τι πάει να πει δε θυμάμαι; Γιατί έγινε κάτι, έμεινε ένα μαγαζί άδειο μια ολόκληρη βραδιά, το οποίο είχε συνέπειες στους εργαζόμενους, στον Καμπακάκη», είπε ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

Το έντονο παρασκήνιο

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Το youweekly.gr επικοινώνησε με ανθρώπους του νυχτερινού κέντρου ωστόσο που μας διαβεβαίωσαν ότι πως όλα είναι καλά ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες, καθώς και ότι είναι έτοιμοι να συναντηθούν επί σκηνής για πρώτη φορά. Όπως αναφέρουν, ο λόγος που ο Γιώργος Μαζωνάκης ακύρωσε την εμφάνισή του την περασμένη Πέμπτη ήταν ένα πρόβλημα που προέκυψε με τον ήχο, και δεν λύθηκε μέχρι την έναρξη του προγράμματος.

Οι φήμες λένε πάντως ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο τραγουδιστής ζήτησε κάποια αλλαγή στο «Φωταέριο» τους τελευταίους μήνες, τόσο στη διακόσμηση, όσο και στο στήσιμο γενικότερα του μαγαζιού. Ο ίδιος έχει συνηθίσει πριν κάνει το πρόγραμμά του να έχει τα πάντα στην εντέλεια. Αυτός ήταν και ο λόγος που για χρόνια παρουσίαζε αποκλειστικά δικά του projects, με την προσωπική του πινελιά από την αρχή μέχρι το τέλος. Ράβε-ξήλωνε, δουλειά να μην σου λείπει... Παρόλα αυτά, ο επιχειρηματίας Γιώργος Πετρογιάννης δεν φαίνεται να πτοείται και συνεχίζει να υλοποιεί τα αιτήματα του καλλιτέχνη του, που μέχρι στιγμής είναι... αμέτρητα!

Ηλίας Καμπακάκης Νικηφόρος

Γιώργος Μαζωνάκης