«Έχω πει ότι η Ναταλία...» - Το σχόλιο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τη Γερμανού στις τηλεοπτικές κάμερες

«Όταν ήμουν στο Survivor...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Έχω πει ότι η Ναταλία...» - Το σχόλιο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τη Γερμανού στις τηλεοπτικές κάμερες

Η γνωστή αθλητικογράφος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, συμμετέχει στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, "Ακόμα δεν είδες τίποτα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, σε ένα ρόλο σχολιάστριας, που η αλήθεια είναι, πως δεν την έχουμε συνηθίσει. Χθες, 10 Δεκεμβρίου, στην εκπομπή σχολιάστηκαν κάποιες δηλώσεις του Δημήτρη Πανόπουλου, συνεργάτη της Ναταλίας Γερμανού, οι οποίες αφορούσαν τη συμπεριφορά της παρουσιάστριας, κάτι που η δημοσιογράφος παρέλειψε να σχολιάσει (δείτε εδώ τι είπε για αυτό).

Λίγο αργότερα, η αθλητικογράφος παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες, και μίλησε για το γεγονός, αλλά και για την εμπειρία της στο "Survivor". Τα λόγια της παρουσιάστηκαν, σήμερα, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, από την πρωινή εκπομπή "Breakfast@Star", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Star.

Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τη Ναταλία Γερμανού και το Survivor

«Δεν ήταν καμία διαφωνία, όλα ήταν στο επαγγελματικό πλαίσιο. Δεν έγινε ποτέ τίποτα και γι’ αυτό δεν έχω αναφέρει ποτέ κάτι. Έχω πει ότι η Ναταλία είναι πολύ καλή συνεργάτιδα και ότι ξέρει να ζητά συγγνώμη. Είναι πολύ σημαντικό να ζητάς συγγνώμη, πόσο μάλλον σε αυτή τη δουλειά. Είναι άνθρωποι, που δεν ξέρουν και δε θέλουν να ζητούν συγγνώμη. Η Ναταλία ,όμως είναι από τους άλλους ανθρώπους, που ξέρουν να ζητάνε. Εγώ είμαι ο πιο εύκολος άνθρωπος, δε δημιουργώ εντάσεις, δε δημιουργώ τίποτα στις συνεργασίες μου.

Ξέρω, ότι υπάρχει ρεπορτάζ και έκθεση, αφού είμαστε άνθρωποι, που βγαίνουμε στην τηλεόραση. Σχετικά με τους ανθρώπους, που μιλάνε στην τηλεόραση και κουνάνε το δάκτυλο για τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ, καλό είναι, όταν λες κάτι, να μπαίνεις στη διαδικασία να παίρνεις τηλέφωνα ως επιβεβαίωση. Αυτό ήταν το μήνυμα, που ήθελα να περάσω στην ουσία. Ότι δηλαδή, όταν ήμουν στο Survivor, δεν μπορούσα να βγω και δεν ήξερα τι συμβαίνει μέσα στο παιχνίδι, δε μπορούσα να υπερασπιστώ τη θέση μου. Ας είμαστε και πιο προσεκτικού.

Είμαι καλά και ο καινούργιος χρόνος, δεν πρόκειται να μου φέρει κάτι νέο, που θέλω. Τα έχω όλα αυτά, που θέλω», εξήγησε στις τηλεοπτικές κάμερες η δημοφιλής αθλητικογράφος.