«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν θα...» - Η αποκάλυψη του Στηβ Μιλάτου για την επιστροφή του στην τηλεόραση

«Αν έκανα κάτι στην τηλεόραση, θα ήταν...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πολλά είναι τα σενάρια για επιστροφές γνωστών προσώπων στην ελληνική τηλεόραση, είτε μέσα στην αρχή του επόμενου έτους, είτε και στην επόμενη σεζόν (δείτε εδώ την αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για γνωστή κυρία). Ωστόσο, ακόμα δεν είναι πολλά τα σενάρια, που έχουν επιβεβαιωθεί.

Ένα από τα πρόσωπα, που σίγουρα θα θέλαμε να ξανά δούμε στο τηλεοπτικό τοπίο είναι το δημοφιλές μοντέλο, ο Στηβ Μιλάτος, Σε πρόσφατη βραδινή δημόσια έξοδο, που πραγματοποίησε μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την επιστροφή του στη μικρή οθόνη, αλλά και στις σχέσεις, που διατηρεί σήμερα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Τα λόγια του παρουσιάστηκαν, σήμερα, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, από την πρωινή εκπομπή "Mega Καλημέρα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega.

Οι δηλώσεις του Στηβ Μιλάτου για την επιστροφή του στην τηλεόραση και οι σχέσεις του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σήμερα

«Αν έκανα κάτι στην τηλεόραση, θα ήταν κάτι στον τομέα που ξέρω. Είτε στο "GNTM", είτε στο "My Style Rocks". Σε τηλεοπτικό πάνελ δεν θα μπορούσα να είμαι. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν θα με έπαιρνε τηλέφωνο και αν το έκανε, δεν θα απαντούσα. Ειδικά σε πρωινό δεν θα πήγαινα ξανά.

Αν έβαζα μόνο έναν τίτλο στη συνεργασία μου με τη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα ήταν κόλαση και παράδεισος», αποκάλυψε το δημοφιλές μοντέλο.

Τι είπε ο Στηβ Μιλάτος για τη σχέση του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Για τις σχέσεις του και τη συνεργασία του με την παρουσιάστρια και για το ενδεχόμενο να τον ξαναδούμε στην τηλεόραση, μίλησε μεταξύ άλλων το μοντέλο στις δηλώσεις του στην κάμερα του Mega Καλημέρα το πρωί της Δευτέρας 16/10.

Για το ενδεχόμενο να τον ξαναδούμε στην τηλεόραση, αρχικά, απάντησε: «Θα έκανα τηλεόραση αν γινόμουν coach στο GNTM».

Σε ερώτηση για το αν θα συμπαρουσίαζε κάποια εκπομπή ανέφερε: «Δεν θα έκανα ξανά κάτι τέτοιο, δεν είμαι γι’ αυτό το πράγμα και δεν θα έκανα ξανά κάτι που δεν με γεμίζει σαν άνθρωπο και δεν μπορώ να περάσω καλά. Δεν τους έκανα, δεν μου έκαναν, αμοιβαία τα αισθήματα.»

Δείτε επίσης:«Η αδικία εις βάρος μου δεν...» - Εξελίξεις με τον φερόμενο βιασμό της τουρίστριας στην Ρόδο

«Με δυσκόλεψε πιο πολύ η επικοινωνία, το να φτιάχνω τα θέματα, έχω ακούσει διάφορες εκφράσεις, αλλά περασμένα ξεχασμένα, δεν γίνεται να ζεις με το παρελθον.

«Την έχω χαιρετήσει την Κωνσταντίνα και της έδωσα και τις ευχές μου για το παιδί της. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Είμαστε τυπικοί.» ανέφερε το γνωστό μοντέλο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δείτε το απόσπασμα: