«Είμαι καταπληκτικά και σας ευχαριστώ πολύ για...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Λάσπα μετά το διαζύγιο της

Επιστρέφει στην τηλεόραση;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είμαι καταπληκτικά και σας ευχαριστώ πολύ για...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Λάσπα μετά το διαζύγιο της

Η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος γνωρίστηκαν το 2006 στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου. Μπορεί να χρειάστηκαν περίπου τρεις μήνες πολιορκίας, ωστόσο τελικά εκείνος κατάφερε να την κερδίσει και να βγει μαζί του το πρώτο τους ραντεβού.

Τρία χρόνια αργότερα πήραν την απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ ένα χρόνο μετά ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, η κόρη τους Σάρα. Εφτά χρόνια μετά γεννήθηκε και η δεύτερη κορούλα τους η Άντρια.

Πριν μερικές εβδομάδες όμως και 14 χρόνια από το γάμο του, βγήκε η είδηση πως το ζευγάρι αποφάσισε να προχωρήσει τη ζωή του σε ξεχωριστά μονοπάτια παίρνοντας διαζύγιο. Φιλικό τους πρόσωπο μάλιστα, εξήγησε στην εκπομπή Super Κατερίνα την Δευτέρα 4/12, πως Λάσπα και Νικολόπουλος είναι σε διάσταση τα τελευταία δύο χρόνια και πλέον είναι έτοιμοι να υπογράψουν συναινετικά το διαζύγιο τους, με τις σχέσεις τους να παραμένουν πολύ καλές.

Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Λάσπα

Λίγο μετά την κυκλοφορία της είδησης, η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1 και ο δημοσιογράφου του Πρωινού, συνάντησε την Κατερίνα Λάσπα σε επίσημη έξοδο της στο θέατρο.

«Είμαι καταπληκτικά και σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Τα Χριστούγεννα με τα παιδιά είναι πάντα φωτεινά» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια που έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στην τηλεόραση.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν είναι έτοιμη να επιστρέφει και πάλι στην τηλεόραση και αν έχει δεχτεί προτάσεις, απάντησε: «Έχω πολύ! Μετά τον Γενάρη... πάντα γίνονται τηλεοπτικές συζητήσεις. Να είμαστε καλά και να κάνουμε όμορφα πράγματα».

«Τα έχω όλα, είμαι ευλογημένη», συμπλήρωσε και αποχώρησε...