Πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε μετά από 14 χρόνια γάμου - Κοινή συναινέσει

Ήταν 2 χρόνια σε διάσταση

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σαν κεραυνούς εν αιθρία πέφτουν το τελευταίο διάστημα οι χωρισμοί στην ελληνική showbiz. Μετά από το πολύκροτο διαζύγιο γνωστού πολιτικού μετά από 30 χρόνια έγγαμου βίου (δείτε εδώ ποιος είναι), ένα ακόμα φέρνει τα πάνω κάτω. Το εν λόγω ζευγάρι ήταν ενωμένο με τα ιερά δεσμά του γάμου επί 14 ολόκληρα χρόνια.

Την είδηση έκανε γνωστή η πρωινή εκπομπή, "Το Πρωινό", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, σήμερα, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου.

Ποιο είναι το πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, που "έριξε αυλαία" στο γάμο του;

Το γνωστό ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 14 χρόνια, καθώς ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2009, σε μία πολύ λαμπερή τελετή στο νησί της Μυκόνου. Οι δυο τους είχαν αρκετές επιχειρήσεις τόσο στο νησί, όπου έγινε το μυστήριο, αλλά και γνωρίστηκαν, όσο και στην Αθήνα και τη Σέριφο. Ενώ παράλληλα, δραστηριοποιούνταν και στο εξωτερικό, πιο συγκεκριμένα στο Μαϊάμι.

Ο λόγος για τη γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματία, Κατερίνα Λάσπα και τον πρώην σύζυγό της, Νεκτάριο Νικολόπουλο, που επέλεξαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2006, δηλαδή για 17 χρόνια. Αν και πληροφορίες της εκπομπής ανέφεραν, πως τα τελευταία 2 χρόνια ζούσαν εν διαστάσει.

λάσπα νικολόπουλος χωρισμός
Αρχείο φωτογραφιών NDP

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, οι επιχειρηματίες θα υπογράψουν και επισήμως τα χαρτιά του διαζυγίου τους, το οποίο είναι κοινή συναινέσει. Το ζευγάρι έχει ήδη διαχωρίσει τις κοινές επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Εκείνη από πέρυσι σε συνέντευξη, που παραχώρησε στην εκπομπή είχε αφήσει αιχμές, πως δεν είναι μαζί (δείτε εδώ τι είχε πει).

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, δύο κόρες, η μία στην ηλικία των 13 ετών και το άλλο των 6. Τα αγαπημένα τους παιδιά είναι ο λόγος, που κρατάνε καλές επαφές μεταξύ τους. Τέλος, εκείνοι πλέον δεν είναι ακόλουθοι μεταξύ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συνέντευξη της Κατερίνας Λάσπα στο YOU

Τον Ιούλιο, που μας πέρασε, η παρουσιάστρια παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό You και μεταξύ άλλων μίλησε για το σύζυγό της, καθώς και για τη μικρότερη κόρη της, με την οποία και φωτογραφήθηκε.

Πως είναι η ζωή με τις δυο κόρες σου; Ανταγωνιστική ή οι τρεις γυναίκες έχετε κάνει το δικό σας κόμμα;

Η καθημερινότητά μας είναι πολύ «γυναικεία»! Με ό,τι περιλαμβάνει αυτό! Τρεις διαφορετικές ηλικίες, δεν πλήττουμε, και οι νύχτες μάς βρίσκουν αγκαλιασμένες ανεξαρτήτως τι έχει εκτυλιχθεί μέσα στην ημέρα

Μίλησέ μου για τις κόρες σου... Που και σε ποιον μοιάζουν σαν χαρακτήρες, κοντράρεστε μεταξύ σας και εάν ναι η Κατερίνα κάνει πολλές υποχωρήσεις σαν μαμά;

Δεν μου είναι απόλυτα εύκολο να τους θέτω όρια. Θέλω ανά πάσα στιγμή να τις βλέπω χαρούμενες…Ωστόσο τα όρια είναι απαραίτητα, και αυτό προσπαθώ.

Οι φήμες χωρισμού με τον Νεκτάριο έχουν κάποια δόση αλήθειας ή είναι ένα fake news που σου έχει δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση σου;

Σε ένα τόσο αντισυμβατικό ζευγάρι εξ αρχής, νόρμες δεν αρμόζουν. Δημιουργικοί και ευλογημένοι με ευκολία αποκτήσαμε δυο υγιέστατα υπέροχα πλάσματα.

Εάν χώριζες θα το έλεγες ή θα το κρατούσες για πάρτη σου για να μην γίνεις βορά των δημοσιογράφων;

Κρατώ τα πάντα για πάρτη μου όσο αυτό είναι εφικτό.

Έχει περάσει πραγματική κρίση η σχέση σας μετά από τόσα χρόνια γάμου ή μικρές περιστασιακές διαφωνίες σας ενώνουν ακόμα περισσότερο σαν ζευγάρι;

Πολλές δυσκολίες, σκόπελοι και φουρτουνιασμένες θάλασσες. Αναμενόμενο. Μετράμε δεύτερη δεκαετία.

Ο Νεκτάριος όταν σε γνώρισε και ένιωσε αυτό το κύμα δημοσιότητας έμεινε αδιάφορος, του άρεσε ή αντέδρασε έντονα;

Έχω την αίσθηση ότι γενικότερα νοιώθει άβολα.

Σε σύμβουλο γάμου θα πήγαινες για να σώσεις την σχέση σου;

Κατερίνα Λάσπα: Φωτογραφίζεται πρώτη φορά με την 6χρονη κόρη της, Άντρια Νικολοπούλου

Ναι βέβαια. Το θεωρώ χρήσιμο.