«Είναι το πιο ακριβό, που έχω πάρει στη ζωή μου» - Το υπέρογκο ποσό που έδωσαν Τανιμανίδης & Μπόμπα σε ταξί στο ταξίδι τους στη Βενετία

Δεν πάει ο νους σας!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
chrismpo - Instagram
chrismpo - Instagram

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης αγαπάνε πολύ τα ταξίδια και μάλιστα τώρα, που οι δίδυμες κόρες τους (δείτε εδώ πόσο έχουν αλλάξει) έχουν μεγαλώσει λίγο έχουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση να κάνουν αποδράσεις ειδικά στο εξωτερικό.

Αυτές τις ημέρες βλέπουμε το ερωτευμένο ζευγάρι να χαλαρώνει στη Βενετία, δημοσιεύοντας μαγικές φωτογραφίες από τα μέρη, που επισκέπτονται στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram.

Το ταξίδι του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα στη Βενετία

H Xριστίνα Μπόμπα δημοσιεύει στυλάτες φωτογραφίες με τα looks της, αλλά και με τον αγαπημένο της Σάκη. Ο Τανιμανίδης από τη μεριά του έκανε γνωστή τη πιο ακριβή παροχή, που έχει απολαύσει στη ζωή του, που δεν είναι άλλη από την 200 ευρώ μεταφορά τους με ταξί από το αεροδρόμιο στην πόλη της Βενετίας.

«Εδώ στη Βενετία τα ταξί είναι λιιιγο διαφορετικά! #venice #200», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης.


Τι συμβαίνει πίσω στην Ελλάδα στο σπίτι τους

Ανακαίνιση στο σπίτι τους στην Αθήνα, κάνουν από το καλοκαίρι, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης. Το ζευγάρι είχε μετακομίσει για μερικούς μήνες στην Αντίπαρο μέχρι την περάτωση των εργασιών, ωστόσο αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη.

Η γνωστή Influencer, ενημερώνει τακτικά τους ακολούθους της, για την εξέλιξη και την πορεία των εργασιών. Πριν από λίγες ημέρες είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στα social media, μέσα από το σπίτι τονίζοντας ότι είναι στην τελική ευθεία (δείτε εδώ).

Το μεσημέρι της Τετάρτης 6/12, η Χριστίνα Μπόμπα, δημοσίευσε ξανά μια φωτογραφία και ένα βίντεο από το υπό ανακαίνιση σπίτι της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αυτή τη φορά δεν φάνηκε τόσο αισιόδοξη καθώς στη δημοσκόπηση που περιλάμβανε το βίντεο έγραψε «Θα μπούμε το 2023;»

Δείτε εδώ τις αναρτήσεις:

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΜΠΑ

Instagram