«Τώρα που βγήκε το διαζύγιό μου, μπορώ να...» - Η αποκάλυψη του Κώστα Δόξα για την προσωπική του ζωή

«Κάνουμε τις δραστηριότητες μας, πηγαίνουμε στα...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τα τελευταία χρόνια, ο δημοφιλής τραγουδιστής, Κώστας Δόξας, έχει απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας, για το πολύκροτο διαζύγιό του με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση. Αυτό, που έχει τραβήξει περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού είναι οι δικαστικές διαμάχες, που έχουν ξεκινήσει μεταξύ του ζευγαριού, σχετικά με τις κατηγορίες κακοποίησης της γυναίκας από τον άνδρα της (δείτε τις τελευταίες δηλώσεις της).

Ο δημοφιλής τραγουδιστής παραχώρησε μία πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή, "Super Κατερίνα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, σήμερα, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με την κόρη του, αλλά και στα επόμενα βήματα της προσωπικής του ζωής μετά από το διαζύγιο.

Οι δηλώσεις του Κώστα Δόξα μετά το διαζύγιό του με τη Μαρία Δεληθανάση

«Τώρα που βγήκε το διαζύγιό μου, μπορώ να ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Ποιος θα μου έλεγε να μην κάνω ό, τι θέλω με τη ζωή μου; Είμαι ελεύθερος και μπορώ να κάνω ό, τι θέλω, και νομικά είμαι ελεύθερος. Αυτή η διαδικασία με τα δικαστήρια με τη διαμάχη ανάμεσα σε εμένα και την πρώην σύζυγό μου, είναι φοβερή, μαγική και πολύ κοστοβόρα. Πάντως, είμαστε καλά, πολύ καλά και μια χαρά.

Ανεβαίνω κάποιες μέρες, οι οποίες είναι αφιερωμένες στην κόρη μου, τη Σοφία, στη Θεσσαλονίκη, και περνάμε υπέροχα. Κάνουμε τις δραστηριότητες μας, πηγαίνουμε στα ταεκβοντό μας, πηγαίνουμε ενόργανη, πηγαίνουμε τις βόλτες μας, διαβάζουμε. Έχει μπει και το διάβασμα τώρα στο πρόγραμμά μας, γιατί πάμε πρώτη δημοτικού, και είναι όλα υπέροχα. Έχει μπει και αυτό στη χορογραφία της ημέρας μας. Είναι όλα καλά και μετά από όλα αυτά, που είναι αρκετά φορτωμένη η ημέρα μας, γυρνάμε κατάκοποι για ύπνο.

Υπάρχει η τάση να κριτικάρουμε, και περισσότερο να κρίνουμε αρνητικά τους άλλους. Εγώ το έχω φάει όλο αυτό με το κουτάλι, αλλά μου έκανε πάρα πολύ καλό εμένα αυτή η αρνητική κριτική. Γιατί έχω δει, πως είναι να μην είσαι τραγουδιστής. Έχω δει, πως είναι να φτιάχνει μία μάσκα, να τη φοράς και να είσαι ο Δόξας ο τραγουδιστής, που τον ξέρουνε οι άλλοι, και τον ξέρουν για αυτό.

Πρέπει να δεις στον καθρέφτη και να δεις τι είσαι, όταν δεν είσαι τραγουδιστής. Τι άλλο μπορείς να είσαι. Είναι ωραίο να μην εντοπίζουμε τον εαυτό μας με τις ταυτότητες, που είμαστε. Έχω δει, πως είναι να μην είσαι φίλος με τους φίλους σου, ή μάλλον με αυτούς, που νόμιζες, ότι είναι φίλοι σου. Είναι πολύ λυτρωτικό. Είδα τη μητέρα μου, τον αδερφό μου, τον πατέρα μου, να με στηρίζουν. Παράλληλα, είδα τους 15 φίλους μου, που ήταν γνωστοί, να γίνονται 2», εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής ο γνωστός μουσικός καλλιτέχνης.