«Όχι στην κακοποίηση και τον ξυλοδαρμό» - Οι συγκλονιστικές νέες δηλώσεις της Δεληθανάση για τον πρώην σύζυγό της, Κώστα Δόξα

Σε τι φάση βρίσκεται η υπόθεση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Δεληθανάση, η πρώην σύζυγός του Κώστα Δόξα παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα, οι οποίες προβλήθηκαν την Κυριακή (19/11) με τη γυναίκα να μεταφέρει τη θέση σχετικά με την παρούσα εξέλιξη της δικαστικής διαμάχης.

Πρόσφατα είδαμε το πρώην ζευγάρι να βρίσκεται στο δικαστήριο (δείτε εδώ), καθώς δεν έχει υπάρξει ακόμα αθωωτική απόφαση υπέρ του τραγουδιστή, όπως είχε υποστηρίξει στους λογαριασμούς του στα socia media.

Να θυμίσουμε εδώ, πως η Μαρία Δεληθανάση και ο Κώστας Δόξας έχουν αποκτήσει από το γάμο τους ένα παιδί μια μικρή κόρη, η οποία είναι το πρόσωπο, που πρέπει να προστατευθεί από την όλη έκταση, που έχει η πάρει η υπόθεση.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Δεληθανάση για τη δικαστική διαμάχη με τον Κώστα Δόξα

«Δεν υπάρχει καμία αθωωτική απόφαση για τον πρώην σύζυγό μου, διότι πολύ απλά, δεν έχει δικαστεί ακόμα. Προφανώς αναφέρεστε σε κάποια δικόγραφα, που είχε κοινοποιήσει και στα social media, τα οποία είναι ασφαλιστικά, που είχα καταθέσει το 2019 και το 2020 και αφορούσαν στη διατροφή της κόρης μας και μόνο. Όχι στην κακοποίηση και τον ξυλοδαρμό.

Από εκεί πήρε κάποια αποσπάσματα και τα ανάρτησε, γιατί θεώρησε πως τον ευνοούσαν, με σκοπό να παραπλανήσει την κοινή γνώμη. Εγώ κατήγγειλα την κακοποίηση το 2021 και το δικαστήριο είναι να γίνει τώρα, στις αρχές του 2024.

Όπως γνωρίζετε, στην Ελλάδα τα δικαστήρια αργούν. Κρατώ μια στάση μετρημένη, γιατί αφενός το θέμα είναι σοβαρό (τουλάχιστον για το θύμα μιας τέτοιας κατάστασης), γιατί μεγαλώνω ένα παιδί και γιατί κυρίως περιμένω να αποφανθεί η δικαιοσύνη», είπε η Μαρία Δεληθανάση.

Οι τελευταίες δηλώσεις του Δόξα

«Δόξα τω Θεώ, ναι μεν επηρεάστηκα πολύ, αλλά βρήκα τον δρόμο μου. Δούλεψα πολύ και με τον Άκη, με στήριξε και συναισθηματικά και επαγγελματικά και να που σήμερα είμαι εδώ. Το σχόλιό μου, ως προς το κομμάτι του τηλεδικαστηρίου και όλα αυτά και αυτής της κριτικής γενικότερα, που έπαιξε τόσο πολύ, πραγματικά δε με νοιάζει. Η ουσία της ίδιας της ζωής, ακόμα και για τους ανθρώπους της τηλεόρασης, δεν είναι εκεί. Στεναχωρήθηκαν οι δικοί μου. Είναι πολύ στενάχωρο να χάνεις τη δουλειά σου, τη ζωή σου, να αλλάζει η εικόνα σου. Είναι στενάχωρο, όμως δεν πειράζει», είπε ο Κώστας Δόξας.