«Τα έχουμε πει με τη Ζήνα Κουτσελίνη...» - Η απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την κόντρα του με την παρουσιάστρια

«Υπάρχει χώρος για την προσωπική μου ζωή...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τον τελευταίο καιρό έχει ξεσπάσει μία νέα κόντρα στην ελληνική showbiz ανάμεσα στην επιτυχημένη παρουσιάστρια, Ζήνα Κουτσελίνη, αλλά και τη δημοφιλή youtuber, Μαίρη Συνατσάκη. Η ρήξη στις σχέσεις των δύο γυναικών επήλθε με αφορμή ένα σχόλιο, που είχε κάνει σε παλαιότερη εκπομπή, που παρουσίαζε η νεαρή youtuber με το Δημήτρη Ουγγαρέζο. Όπως όλα δείχνουν η κόντρα αυτή, όμως πλέον ανήκει στο παρελθόν, αν και οι δύο γυναίκες δεν έχουν μιλήσει μεταξύ τους (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις).

Ο ίδιος ο αγαπημένος δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, παραχώρησε μερικές δηλώσεις στην πρωινή εκπομπή, "Super Κατερίνα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, σήμερα, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση του με την παρουσιάστρια, αλλά και στην επιθυμία του να γίνει πατέρας.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τη σχέση του με τη Ζήνα Κουτσελίνη

«Υπάρχει χώρος για την προσωπική μου ζωή, υπάρχει πάρα πολύς χώρος. Ό, τι θέλεις να κάνεις, το κάνεις, βάζεις κάποιες προτεραιότητες. Περνάς μίλια, άλλοι ταξιδεύον μίλια, άλλοι έρχονται άυπνοι. Εδώ κάνεις ό, τι θέλεις, για να καταπονήσεις τον εαυτό σου, ό, τι θέλεις να το κάνεις για τον άλλον το κάνεις.

Απλά πρέπει να βρεθεί ο άνθρωπος. Κι αν βρεθεί αυτός ο άνθρωπος, εννοείται, ότι θα τα παρεμερίσω όλα για εκείνον. Μακάρι να είμαι και πάρα πολύ καλός μπαμπάς. Σίγουρα είναι κάτι, που θέλω να κάνω, Και από τους γονείς μου έχω πάρει αυτή την κληρονομιά, την έχω, αλλά δεν έχει γίνει και αυτοσκοπός μου να γίνει», εξομολογήθηκε αρχικά για την προσωπική του ζωή ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη διαμάχη του με τη γνωστή παρουσιάστρια, εξηγώντας, ότι «Αυτό είναι κάτι, που έχει τελειώσει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αυτό, που έγραψα κιόλας, τα έχουμε πει, τα έχουμε λύσει, την προηγούμενη εβδομάδα μιλούσαμε και μεταξύ μας».

Το "προξενιό" της Κατερίνας Καινούργιου στο Δημήτρη Ουγγαρέζου

Μετά από το τέλος της παρουσίασης των δηλώσεων του ραδιοφωνικού παραγωγού, η Κατερίνα Καινούργιου, αποκάλυψε, πως εκείνη τον είχε προσκαλέσει στη γιορτή της, και με αφορμή αυτό ήθελα να του κάνει "κονέ" με μία φίλη της. Βέβαια, ο δημοσιογράφος, τελικά δεν τα κατάφερε να πάει, παρόλο που η φίλη της παρουσιάστριας είχε "στολιστεί", τελικά το σχέδιο "ναυάγησε", αν και οι δυο τους θα ταίριαζαν πάρα πολύ, όπως είπε η ίδια.