«Σηκώθηκα με χαρά, περιμένω κόσμο και...» - Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη στις νέες δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη

«Να μου το επιτρέψετε αυτό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Νέες δηλώσεις για την Μαίρη Συνατσάκη έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη, με την παρουσιάστρια να είναι ιδιαίτερα αιχμηρά για ακόμη μια φορά στα λόγια της, μετά την κατηγορία της πως είχε βρίσει την κόρη της δημόσια στην τηλεόραση.

«Νομίζω ότι την ερώτηση μου την έκανες εσύ, με ρώτησες κάτι πολύ συγκεκριμένα. Θα μείνω σε αυτά που απάντησε και ας κρατήσει η Μαίρη την δική της απάντηση. Εγώ έχω δώσει την δική μου και νομίζω πως υπάρχουν άνθρωποι που κατάλαβαν πολύ καλά γιατί μετά από 9 χρόνια επιμένω στα λεγόμενα της. Εγώ δεν βγάζω δελτία τύπου και δεν έχω καμία αντίρρηση να τα πω στην Μαίρη όπως μετά από πολλά χρόνια τα είπα με τον Δημήτρη», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια της - δείτε εδώ τις νέες δηλώσεις.

Η απάντηση της Συνατσάκη για νέα "καρφιά" της Κουτσελίνη

Το Πρωινό του ΑΝΤ1 και η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου επικοινώνησε με την Μαίρη Συνατσάκη για να δώσει την απάντηση της, ωστόσο δεν θέλησε να τοποθετηθεί, καθώς σήμερα η κόρη της γίνεται ενός έτους και θέλει να αφοσιωθεί στην κορούλα της.

«Η μοναδική απάντηση που δίνει η Μαίρη Συνατσάκη για σήμερα είναι πως γιορτάζει τα πρώτα γενέθλια της κόρης της, Ολίβιας. "Σηκώθηκα με χαρά, περιμένω κόσμο και δεν θέλω να απαντήσω στη δήλωση κανενός. Δεν θέλω να ακούσω κανέναν. Θέλω σήμερα να αφοσιωθώ στα γενέθλια της κόρης μου και να μου το επιτρέψετε αυτό" μου είπε χαρακτηριστικά» αποκάλυψε η δημοσιογράφος της εκπομπής.

Προτεραιότητα το παιδί της

Tις τελευταίες ημέρες το όνομα της Μαίρης Συνατσάκη βρέθηκε στο επίκεντρο μετά την δήλωση της Ζήνας Κουτσελίνη για το όνομά της και κάτι που συνέβη πριν εννιά χρόνια,

Από την ημέρα, που ξεκίνησαν οι δηλώσεις αυτές, ακούστηκαν πολλές και διαφορετικές απόψεις με τη Μαίρη να κάνει μια μικρή αποχή από το instagram, μη δημοσιεύοντας αναρτήσεις της.

Την Παρασκευή 1/12 ωστόσο, η Συνατσάκη έκανε ένα νέο post με εκείνη και την κόρη της, θέλοντας να ευχηθεί στους φίλους της ''Καλό μήνα'' με έναν πολύ αισιόδοξο τρόπο, αφήνοντας να εννοηθεί, πως κοιτάει μπροστά και στα ευχάριστα, που θα έρθουν.

«Ο καλύτερος μήνας του χρόνου • Κατακίτρινα», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.