«Πληρωνόταν, χασκογελούσε και πετούσε ένα περιοδικό! Όσο για τις πλαστικές...» - Νέα "καρφιά" Κουτσελίνη σε Συνατσάκη

«Θέλω να πιστεύω πως κοιτώντας το παιδί της στα μάτια θα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πληρωνόταν, χασκογελούσε και πετούσε ένα περιοδικό! Όσο για τις πλαστικές...» - Νέα

Την Ζήνα Κουτσελίνη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες χθες 4/12 και για ακόμη μια φορά την ρώτησαν για την Μαίρη Συνατσάκη και το ντόρο που δημιούργησε η αποκάλυψη της, πως είχε προσβάλει την κόρη της όταν παρουσίαζε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο την εκπομπή "Σπάτα live".

Μπορεί η ίδια να έχει απαντήσει σχετικά, ωστόσο η παρουσιάστρια επιμένει στα λεγόμενα της και μάλιστα στις νέες δηλώσεις της, δεν δίστασε να "πετάξει" ξανά τα "καρφιά" της.

Οι νέες δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη για την Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Νομίζω ότι την ερώτηση μου την έκανες εσύ, με ρώτησες κάτι πολύ συγκεκριμένα. Θα μείνω σε αυτά που απάντησε και ας κρατήσει η Μαίρη την δική της απάντηση. Εγώ έχω δώσει την δική μου και νομίζω πως υπάρχουν άνθρωποι που κατάλαβαν πολύ καλά γιατί μετά από 9 χρόνια επιμένω στα λεγόμενα της. Εγώ δεν βγάζω δελτία τύπου και δεν έχω καμία αντίρρηση να τα πω στην Μαίρη όπως μετά από πολλά χρόνια τα είπα με τον Δημήτρη», ανέφερε αρχικά.

«Ο άνθρωπος που είναι σε μια καρέκλα και κάθεται δεν είναι μόνο για τα εύκολα είναι και για τα δύσκολα και δεν δείχνουμε στα δύσκολα ότι φταίει ο άλλος. Είναι όλοι συνυπεύθυνοι. Άλλο είναι αναιδής ο άλλος και άλλο αυθόρμητος. Δεν ομιλώ για αναίδεια για την κυρία Συνατσάκη. Νομίζω όμως ότι όταν κάνεις γέλια, όταν πετάς ένα περιοδικό μετά τα λεγόμενα που διαβάζει για την κόρη μου, νομίζω ότι ο κόσμος το κρίνει. Δεν το έχω βαριά μέσα μου, δεν έχω θυμό, το ξεκαθάρισα. Το είπα γιατί εκείνη είπε ότι δεν υπάρχει αυθορμητισμός στην τηλεόραση και θύμισα κάποια στιγμή που πέταξε το περιοδικό υποτιμώντας το παιδί μου», συμπλήρωσε.

Και συνέχισε: «Μην το συνεχίσουμε αγαπητέ γιατί δεν την τιμά γιατί το έντομο θα ήταν να μείνουμε στην άστοχη στιγμή που παραδέχτηκε. Πληρωνόταν, χασκογελούσε και πετούσε ένα περιοδικό. Όσο για τίς πλαστικές (δείτε τι εννοεί), είπε και χειρότερα. Δέχομαι να πάμε όλες σε έναν πλαστικό χειρούργο να δούμε ποια έχει κάνει πλαστική».

«Της εύχομαι τα καλύτερα με την οικογένεια και το παιδί της και θέλω να πιστεύω πως κοιτώντας το παιδί της στα μάτια θα είναι μια καλή μητέρα, το ίδιο θα ήθελα να κάνω και εγώ κοιτώντας το παιδί της στα μάτια», ολοκλήρωσε.