Ξέσπασε ο Πουλόπουλος κατά της Ιωαννίδου: «Δεν είναι κολλητική ασθένεια η ομοφυλοφιλία και λες θα την κολλήσει και το παιδί»

«Έχω κουραστεί να ακούω αυτό είναι η άποψή μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξέσπασε ο Πουλόπουλος κατά της Ιωαννίδου: «Δεν είναι κολλητική ασθένεια η ομοφυλοφιλία και λες θα την κολλήσει και το παιδί»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου σήμερα Δευτέρα 11/12, απαντώντας σχετικά με το σάλο που προκάλεσαν πριν από μερικές ημέρες οι δηλώσεις της σχετικά με τα ομόφυλα ζευγάρια που θέλουν να αποκτήσουν τα δικά τους παιδιά.

Η ηθοποιός - χορεύτρια ξεκαθάρισε πως δεν έχει πρόβλημα με τα ομόφυλα ζευγάρια, αυτό όμως που την ενοχλεί είναι να κάνουν οικογένεια υιοθετώντας παιδιά, αφού θεωρεί πως και αυτά θα βγουν ομοφυλόφιλοι.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου

«Δεν έχω πρόβλημα με τα ζευγάρια, από μικρή λόγο χωριού... το θέμα όμως των παιδιών είναι πολύ λεπτό. Εδώ γυναίκες είμαστε και δεν μπορούμε να τα μεγαλώσουμε, πόσο μάλλον αυτοί. Αυτό είπα και αυτό πιστεύω. Τελείωσε, μεγάλη γυναίκα είμαι και είναι η άποψή μου. Έλεος. Άμα δεν συμφωνούν να πάρουν παιδιά και να τα μεγαλώσουν με όποιους τρόπους.

Με την υιοθεσία συμφωνώ και μάλιστα αν υιοθετούσαν ένα φτωχό παιδί για να το γλιτώσουν από την φτώχια και από τη μιζέρια του, μπράβο, έτσι ναι, αλλά για να κάνουμε την οικογένεια και αυτά, διαφωνώ. Γούστο μου και καλό είναι να φρενάρουμε κάποια πράγματα, Να βγαίνουμε να κάνουμε διαφήμιση είμαι έτσι είμαι αλλιώς κουραστήκαμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το ξέσπασμα του Γιάννη Πουλόπουλου

Αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεων της, το λόγο πήρε ο Γιάννης Πουλόπουλος, που πολλές φορές έχει τοποθετηθεί πάνω σε αυτά τα θέματα, καθώς με τον σύντροφο του ήταν από τα πρώτα ζευγάρια που υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης στην Ελλάδα.

«Επειδή έχω λίγο θυμώσει, έχω κουραστεί να ακούω αυτό είναι η άποψή μου. Η κ. Ιωαννίδου αν έλεγε μια άποψη είμαι υπέρ ή κατά θα ήταν σεβαστή. Όμως, το να λες ότι τα παιδιά των ομοφυλόφιλων θα γίνουν κι αυτά ομοφυλόφιλα είναι παντελώς λάθος. Δεν είναι κολλητική ασθένεια και λες θα την κολλήσει και το παιδί, είναι σεξουαλικός προσανατολισμός και το έχουμε πει 100 φορές. Για τα πράγματα αυτά πλέον πρέπει να μιλάνε μόνο ειδικοί», είπε φανερά συγχυσμένος.