«Δε θεωρώ, ότι η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη θα...» - Το σχόλιο της Ζήνας Κουτσελίνη για το "Mega Καλημέρα"

«Είναι ένα πρόσωπο και έχει πολλούς ανθρώπους...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τον τελευταίο καιρό παρακολουθούμε μία έντονη φημολογία, που θέλει το πρόωρο τέλος της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη, "Mega Καλημέρα", ιδίως μετά την αλλαγή στην ώρα προβολής της (δείτε εδώ τα σχόλια της παρουσιάστριας). Σε αυτό το γεγονός ήρθε να απαντήσει και να τοποθετηθεί η δημοφιλής κυρία της τηλεόρασης, Ζήνα Κουτσελίνη. Ενώ παράλληλα, σχολίασε και το περιστατικό της Ναταλίας Γερμανού με το συνεργάτη Δημήτρη Πανόπουλο (δείτε εδώ τι έχει συμβεί).

Οι δηλώσεις της παρουσιάστηκαν στην πρωινή εκπομπή "Πρωινό ΣουΣού", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Open, σήμερα, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου.

Οι δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη για την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

«Δεν θεωρώ ότι θα κοπεί η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Νομίζω, ότι όλοι θα σκεφτούν ώριμα και αντικειμενικά. Στον απολογισμό, η εκπομπή της, από την αρχή της σεζόν μέχρι τώρα, έχει πολύ καλή τηλεθέαση, σε σχέση με τα υπόλοιπα προγράμματα του σταθμού που ακολουθούν. Αντικειμενικά έχει πάει πάρα πολύ καλά. Είναι απέναντι από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή που και φέτος σαρώνει, αυτό όμως δεν αποδυναμώνει τη δική της ισχύ.

Είναι ένα πρόσωπο και έχει πολλούς ανθρώπους κοντά της, πολύ δυνατούς, που ξέρουν πολύ καλά το αντικείμενο. Δεν θεωρώ ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουν στο Mega είναι να κόψουν την εκπομπή της Ελεονώρας που και καλά πάει και καλό αποτέλεσμα έχει στους ανθρώπους του μέσου.

Ενδεχομένως, να ήθελαν να δώσουν, σε αυτήν την περίοδο που είναι αρκετά ενημερωτική, ένα τέταρτο παραπάνω. Εγώ δεν το αντιμετωπίζω αρνητικά αυτό, γιατί θεωρώ ότι καμιά φορά οι συνθήκες επιβάλλουν μια τόση δα αλλαγή. Καμιά φορά, το ένα τέταρτο για μια εκπομπή είναι μικρή αλλαγή.

Η Ναταλία μίλησε με την καρδιά της, όπως κάνει χρόνια τώρα. Είναι μια παρουσιάστρια από το Α μέχρι το Ω και μάλιστα είπε ότι είναι και υπήρξε αυστηρή με τον εαυτό της, άρα, όταν ένας άνθρωπος βλέπει τα δικά του λάθη, το έντιμο είναι να τα πει και στον απέναντί του, γιατί αν καμιά φορά χαϊδεύεις τα αυτιά του άλλου, το μόνο που πετυχαίνεις είναι να μην τον βοηθήσεις να πάει παρακάτω. Είναι πολύ εύκολο να γίνεται κανείς αυλικός και δύσκολο να κοιτάζει τον άλλον στα μάτια λέγοντάς του την αλήθεια. Ακόμα δυσκολότερο, να τα πω εγώ σε εσένα και να μην πάω στους ανωτέρους μου και να τους ζητήσω απλά ή την απόλυσή σου ή να σε διώξω», ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια.