«Με φλερτάρουν στα social media, αλλά...» - Η αποκάλυψη της Έλλης Κοκκίνου για την προσωπική της ζωή

«Ο χρόνος με επιβραβεύει για τις θυσίες, που...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η δημοφιλής και αγαπημένη τραγουδίστρια της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, Έλλη Κοκκίνου, δε συνηθίζει να μιλάει συχνά στις κάμερες, πόσο μάλλον να αναφέρεται στην προσωπική της ζωή (δείτε τι είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της). Ωστόσο, σήμερα, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, σε δηλώσεις, που παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή "Πρωινό ΣουΣού", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Open, δε δίστασε να αναφερθεί σε αυτή, αλλά και στα μυστικά ομορφιά της, που την καθιστούν μία από τις πιο ωραίες και εντυπωσιακές Ελληνίδες (δείτε εδώ τη διατροφή, που ακολουθεί).

Οι δηλώσεις της Έλλης Κοκκίνου

«Μπαίνω στον πάγο. Κάθε βράδυ έχω ένα ψυγείο και μπαίνω και κοιμάμαι εκεί όρθια για να μην πέφτει τίποτα», είπε με χιουμοριστική διάθεση για την εμφάνισή της.

«Προσέχω πολύ τη διατροφή μου, γυμνάζομαι πολύ χρόνια τώρα, δεν καπνίζω, δεν πίνω, δεν ξενυχτώ άσκοπα. Άρα, αυτό όταν το κάνεις νέα, έρχεται το πλήρωμα του χρόνου. Ο χρόνος με επιβραβεύει για τις θυσίες που έκανα και κάνω και για τον κόπο μου. Δεν έχω παράπονο από τον χρόνο», εξομολογήθηκε για το πώς διατηρείται σε φόρμα.

Τέλος, αναφέρθηκε στο φλερτ και στην προσωπική της ζωή, «Με φλερτάρουν στα social media, αλλά δεν με αφορά. Μπλοκάρω κάποιον που είναι ενοχλητικός, ή προσβλητικός με τα λεγόμενά του. Φωτογραφίες, λεξιλόγιο δεν με αφορούν. Απορώ, ότι θα δω μία φωτογραφία και θα πω, "α σε θέλω"».

Ολόκληρος άντρας ο μοναχογιός της

Η Έλλη Κοκκίνου είναι γεγονός, πως έχει μία μεγάλη αδυναμία στο μοναχογιό της, τον Αλέξανδρο, που μπορεί να μη τον δείχνει συχνά στα social media, αυτό ωστόσο δεν έχει να κάνει με το γεγονός, πως εκείνος είναι η προτεραιότητα στη ζωή της!

Ο Αλέξανδρος έχει μεγαλώσει πολύ και μάλιστα την Τετάρτη 17/5 είχε τα γενέθλιά του με τη μητέρα να του εύχεται μέσα από το instagram με μοναδικές, από καρδιάς ευχές και παράλληλα με μία σειρά από φωτογραφίες του.

Είναι γεγονός, πως ο γιος της Κοκκίνου έχει αλλάξει πολύ, ωστόσο η ίδια δε θα μπορούσε να περάσει μαζί του αυτή την τόσο ιδιαίτερη ημέρα, που ο Αλέξανδρος της έκλεισε τα 15 του χρόνια (δείτε εδώ γιατί).

«17/05/2008 ώρα 03:05
Η αρχή μιας νέας ζωής για εμένα μαζί με εσένα 15 χρόνια τώρα.
Το πόσο σε αγαπώ δεν περιγράφεται με λόγια.
Ότι και να πω φαντάζει μικρό,ελάχιστο.
Άλλωστε όταν η αγάπη εκφράζεται με πράξεις τα λόγια είναι περιττά.
Μου φτάνει που εσύ ξέρεις,αγόρι μου καλό.
Χρόνια σου πολλά,φωτεινά,υπέροχα,τυχερά και όπως τα ονειρεύεσαι παλικαράκι μου γιατί τα αξίζεις!!
Σε λατρεύω ως το άπειρο!

Η μαμά σου.», έγραψε η Έλλη Κόκκινου.