«Άρεσε πολύ και στη Λένα και...» - Η σπάνια αποκάλυψη του Αλέξανδρου Μπουρδούμη για τον γιο του με τη Δροσάκη μετά το διαζύγιο

Δεν είχαν μιλήσει ξανά γι' αυτό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Άρεσε πολύ και στη Λένα και...» - Η σπάνια αποκάλυψη του Αλέξανδρου Μπουρδούμη για τον γιο του με τη Δροσάκη μετά το διαζύγιο

Καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 11/12 ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος μίλησε αναλυτικά για την καριέρα του, τις σειρές και τις παραστάσεις στις οποίες έπαιξε και παίζει αυτό το διάστημα, ενώ αναφέρθηκε ελάχιστα στην προσωπική του ζωή.

Ο ίδιος, μετά τον χωρισμό του με την Λένα Δροσάκη (δείτε εδώ την απάντησή για τον νέο έρωτα στη ζωή της) προσπαθεί να κρατήσει χαμηλό προφίλ και να μη δώσει τροφή στα media, καθώς αυτό μπορεί να επηρεάσει τον ίδιο, την πρώην σύζυγό του, αλλά και το παιδί τους, ακόμη και στο μέλλον. Γι' αυτό, η μοναδική αναφορά που έκανε αφορούσε τον γιο τους, τον μικρό Αναστάση.

Η αποκάλυψη του Αλέξανδρου Μπουρδούμη για το παιδί του

«Είναι δύσκολο να παίξεις σε βιογραφικές σειρές και με τέτοια πρόσωπα οικεία. Θυμάμαι τις εκπομπές που συζητούσαν όλοι για το πώς το επιτρέπανε, μόλις είχε ανακοινωθεί πως θα γίνει. Σκεφτόμουν ένα βράδυ καθώς το έβλεπα ‘’πω τι θα τραβήξουν αυτοί που θα παίξουν’’. Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μου είχε πει πως θα μπορούσε να παίξω τον Παπαμιχαήλ πριν μου το προτείνουν», είπε μεταξύ άλλων για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στη σειρά του ALPHA, Έχω ένα μυστικό.

Σε ερώτηση της παρουσιάστριας έπειτα για τον λόγο που ο γιος του βαφτίστηκε Αναστάσης, απάντησε: «Δεν είχαμε κάτι στο μυαλό μας. Είναι το όνομα του πατέρα μου, όμως δεν τον φωνάζουμε Αναστάση, τον φωνάζουμε Τάσο. Αλλά άρεσε πολύ και στη Λένα το όνομα Αναστάσης που είχε και πολλά άλφα και μου άρεσε κι εμένα. Δεν είχαμε στο μυαλό μας ότι θα πάρει το όνομα του πατέρα μου. Ήταν λίγο απ' όλα. Ήταν συμβολικό».

Οι επισκέψεις του με την Λένα Δροσάκη σε ειδικούς μετά το διαζύγιό τους

Την Παρασκευή (17/11) ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day με τον ηθοποιό να μιλάει μεταξύ άλλων για τη ζωή του, τα επαγγελματικά του σχέδια και τη σχέση με τον γιο του, Αναστάση.

«Τίποτα δε γίνεται με τη μία, χρειάζεται κατανόηση και χρόνος για να μπορέσουν δύο άνθρωποι εφόσον αλλάζουν τόσο πολύ ισορροπίες να προσπαθούμε να μπούμε σε ένα κοινό μονοπάτι, που έχει να κάνει με το παιδί, αυτό είναι το βασικότερο σε αυτές τις περιπτώσεις και κάπως έτσι το σκεφτόμαστε και πορευόμαστε και με τις δυσκολίες, τίποτα δεν είναι εύκολο από τη μία ημέρα στην άλλη.

Πήγαμε σε παιδοψυχολόγο. Υπάρχει μία τάση να λες την αλήθεια και να μιλάς από αυτή την ηλικία, που λες βασικά, ότι ήταν πολύ μικρός, το βασικό έχει να κάνει με τον τρόπο, αυτό συζητάς και με τους παιδοψυχολόγους γύρω από αυτό το κομμάτι, ότι είναι ένας άλλος τρόπος για ένα παιδί, που είναι 8,9,10 χρονών καταλαβαίνει άλλα πράγματα.

Με έναν τρόπο ειδικό πορευόμαστε, όπως μας έχουν εξηγήσει και οι παιδοψυχολόγοι, τους ακούμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, γιατί είναι μεγάλη βοήθεια για το ζευγάρι, που δεν είναι πλέον μαζί να έχουν έναν παιδοψυχολόγο για όλα τα στάδια, γιατί δεν είναι μόνο το να το ανακοινώσουμε», είπε.